1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Latvijā konstatēts tiki viens jauns Covid-19 inficēšanās gadījums

 

Piektdien Latvijā veikti 1243 Covid-19 testi, taču slimība atklāta tikai vienai personai, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Latvijā līdz šim kopā veikti 108 174 izmeklējumi, saslimušas 1065 personas, 745 cilvēki izveseļojušies, bet 24 miruši.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā slimnīcā ievietots viens Covid-19 pacients. Patlaban stacionāros ārstējas 18 pacienti, no kuriem 15 ir ar vidēji smagu, bet trīs pacienti – ar smagu slimības gaitu. Kopumā no stacionāra izrakstīti 155 pacienti.

SPKC sniegtie dati liecina, ka jauns inficēšanās gadījums konstatēts Kocēnu novadā.

Aktīvas saslimšanas joprojām reģistrētas 49 pašvaldībās, tostarp, Alūksnes, Amatas, Ādažu, Babītes, Bauskas, Burtnieku, Cēsu, Daugavpils, Durbes, Grobiņas, Ikšķiles, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Līgatnes, Mazsalacas, Mārupes, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Priekuļu, Rēzeknes, Riebiņu, Rugāju, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Sējas, Siguldas, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas un Vecpiebalgas novados, kā arī Ventspilī, Valmierā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Jēkabpilī un Rīgā.

Covid-19 pārbaudes un rezultāti Latvijā – https://e.infogr.am/covid-19-parbaudes-un-pozitivie-rezultati-latvija-1h7g6kvxzzd04oy?src=embed

Autors: nozare.lv

30.05.2020.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.