8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kādu nākotni savam dēlam vēlas Megana Mārkla un princis Harijs? (+VIDEO)

 

Princis Harijs ir viens no tiem, kurš pašlaik aktīvi iesaistās dažādās aktivitātēs, kuras saistītas ar planētas un vides rūpēm. Viņš iesaistās arī dažādās labdarības organizācijās, kuras viņam liek atcerēties par princesi Diānu, viņa mammu, kurai bija ļoti plaša sirds. Īpašu uzmanību Saseksas hercogs veltī Āfrikas valstīm. Interesanti, ka arī tieši vizītē uz Āfriku princis Harijs un viņa sieva, Megana Mārkla, devās ar savu dēliņu Ārčiju!

Princis Harijs ir vairāku labdarības organizāciju aizbildnis, viņš nodarbojas ar problēmām, kas saistītas ar Āfriku un tās iedzīvotājiem. Viena no šīm organizācijām ir “African Parks” viņš uzrakstījis vēstuli, kurā padalījies ar saviem pārdzīvojumiem par nākotni, kas tikai pieauguši kopš tā brīža, kad viņš kļuvis par tēvu. Vēstulē viņš ir ļoti emocionāls un lū∂z cilvēkus aizdomāties arī par savu bērnu nākotni.

Video

“Šobrīd pasaule pārdzīvo izmiršanas krīzi, bet tagad mēs vēl esam spiesti cīnīties ar globālu pandēmiju, kas mūs visus satriekusi līdz sirds dziļumiem un kuras dēļ pasaule teju vai apstājās. Kas attiecas uz izmiršanu, zinātnieki vēl pauž dažādus uzskatus, taču ir arī tādi, kas apgalvo, ka mums ir atlicis aptuveni 10 gadi laika, lai situāciju mainītu, pirms ir sācies nenovēršamais.Kas attiecas uz pandēmiju: daudziem vēl aizvien nav skaidrs, ka šī vīrusa rašanās ir izpausme ir tieši saistīta ar to, kā mēs ekspluatējam dabu un dabas resursus. Patiesībā šīs problēmas ir ārkārtīgi nopietnas. Mēs varēsim saglabāt dabu tikai tad, ja mēs būsim tai tuvāki un nebūsim tik vienaldzīgi. Kopš tā brīža, kā kļuvu par tēvu, es jūtu aizvien lielāku atbildību par visu to, lai mūsu bērniem būtu nākotne, kuru viņi ir pelnījuši, nākotne, kuru viņiem neatņems, nākotne, kurā viss ir iespējams un tai ir perspektīvas. Es vēlos, lai mēs visi varētu pateikt saviem bērniem, ka esam darījuši visu, lai viņiem tāda nākotne būtu,” – tā rakstījis princis Harijs.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDieviete.lv Atziņa 2101
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 2102