5.5 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

„Kad aka ir iztukšota”: Kur rast spēkus, kad to nav

 

At the Office by Eric Akaoka on 500px.com

Tev šķiet, ka vairs nav spēka. Viss. Tavas smadzenes ir uzkārušās, un no jauna iedarbināt tev tās neizdodas. Tu neesi viena tāda. Šīs rindiņas lasa tūkstošiem cilvēku un gandrīz katrs no viņiem iedomājas: „O! Tas ir gluži kā par mani!”

Ak, jūs čīkstētāji… Kad aka ir tukša, tad ir jāpārstāj smelt un jāsāk rakt.

Katra cilvēka dzīvē pienāk brīdi, kad enerģijas krājumi izsīkst un tu vairs nevari tos viegli smelt ar roku, kad ir vajadzība. Un tad arī pienāk tas brīdis… Atdot desmit reižu vairāk spēku un sākt rakt. Nesēdēt skumīgi pie tukšās akas, gaidot jaunu peļķīti, bet paņemt lāpstu un sākt rakt zemi, lai aizraktos līdz jaunam ūdenim; līdz jaunai enerģijai.

„Rakt” – tas ir tad, kad tu skrien nevis tāpēc, ka tu esi izgulējusies un tevī ir daudz enerģijas, bet tāpēc, ka tev tā visa nav. „Rakt” – tas ir tad, kad tu ieplāno svarīgas tikšanās nevis tāpēc, ka tām esi gatavs, bet tāpēc, ka cilvēkiem, kā akmeņiem un smiltīm, ir jālido nost no tavas lāpstas. Tagad tu roc.

Daudz enerģijas ir nevis tam, kurš smeļ to no „slepena avotiņa”, bet tam, kurš spēj rakt tad, kad smelt nav ko.

„Rakt” – tas ir jauns prāta stāvoklis. Šaubas ir izslēgtas, tāpēc ka tu saproti, ka tagad tu nebūvē rūpīgu smilšu pili (tev tagad vispār nekam nebūtu jānotiek ideāli). Tev vienkārši ir „jārok”, un tu to dari. Tu vienkārši dari uz priekšu.

Un tad, kad tu tikai strādā, un, kad pamosties, tavas rokas uz ķermeņa jau pat miegā ir darba gatavībā, tad notiek brīnums. Tu aizrakies līdz jaunam avotam, un tevī ne tikai sāka plūst jauna enerģija, bet notika vēl kas svarīgs – tavs dziļums, kā cilvēkam, izauga. Tagad tu savā dzīvē vari ietilpināt daudz vairāk, nekā bija līdz šim: vairāk cilvēku, naudas, ideju un spēka. Tu biji sekla, tāpēc arī tavā dzīvē nevarēja ietilpt tas, ko tu tik ļoti centies tajā ievilkt.

Tagad apkārtējie skatās uz tevi un nespēj saprast, kā tu tik ātri tiki uz priekšu. Bet tu negāji uz priekšu. Tu gāju dziļumā. Kad citiem cilvēkiem beidzās smeļamais ūdens, viņi nonīka. Bet tu sāki rakt. Un tajā arī ir viss tavs noslēpums.

Līdz ar jaunas enerģijas pieplūdumu, visa tava pasaule mainījās, jo tu kļuvi viedāka.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.