1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Iegaumē: 10 dāvanas, kuras nevienam nedrīkst dāvināt

 

Lai nejauši neatstātu otra cilvēka dvēselē negatīvas emocijas un neienestu viņa mājā bēdas, dāvanas jāizvēlas atbildīgi un pārdomāti. Ir daudz dāvanu, kuras „nes”sevī negatīvu enerģētiku. Lūk, vesels saraksts:

Spogulis

Jau no seniem laikiem tiek uzskatīts, ka spogulim piemīt maģisks spēks. Pat pastāv uzskats, ka spogulis ir kā portāls uz citu pasauli. Bet īpaši slikti ir dāvināt (vai pieņemt) spoguli, kurš ir senatnīgs. Tas sevī glabā senu informāciju un to cilvēku enerģētiku, kuri kaut reizi tajā ir ielūkojušies.

Pulkstenis

Runā, ka dāvināts pulkstenis nes daudz nelaimes. Ja pulksteni uzdāvina kā kāzu dāvanu, tad tas sāk atskaitīt jaunlaulāto mīlestībā un saticībā pavadīto laiku. Tas neizbēgami novedīs līdz strīdiem un tad arī līdz laulības šķiršanai. Bet, ja kāda uzņēmuma vadītājam uzdāvina sienas pulksteni, tad viņš tajā amatā ilgu laiku nepaliks.

Marmora lellītes

Visa lieta ir tajā, ka šādas lellītes ir izgatavotas, balstoties uz īsta cilvēka izskatu – lelles sejā ir redzama īsta cilvēka mīmika, skatiens, smaids. Tas nozīmē, ka konkrēta cilvēka (prototipa) enerģētika var atrasties lellē. Un nav zināms, kā tas ietekmēs cilvēka veselību un kopējo dzīvi tam cilvēkam, kura īpašumā šī lelle nonāk.

Durstoši un griezoši priekšmeti

Dakšas, naži, dunči – tie visi mājā ienes negatīvu enerģiju. Tiek uzskatīts, ka šādas dāvanas cilvēka mājā ienes tikai strīdus, šķiršanās un bēdas.

Putnu figūriņas

Tāpat kā naži, arī putnu figūriņas mājā ienes nelaimi un srtrīdus. Tas tiek saistīts ar ticējumu, ka putns ir nebeidzama trokšņa simbols. Ne velti tiek uzskatīts, ka, ja putns ielido logā, mājā būs nelaime.

Čības un cimdi

It īpaši šādas dāvanas nedrīkst pasniegt veciem cilvēkiem. Čības, it kā, liecinot par drīzu nāvi tam, kuram tās tiek pasniegtas. Cimdu dāvināšana norāda uz to, ka tu plāno ar cilvēku pārtraukt attiecības. Ne velti senatnē, kad izaicināja uz dueli, pretinieka priekšā tika nomests cimds.

Tukšas somas, maki

Lai cilvēku nepiemeklētu finansiālas problēmas, dāvanā jāieliek kāda naudiņa. Jo lielāka summa, jo labāk.

Dzīvnieki

Labāk dzīvas būtnes nedāvināt, ja nav pārliecības par to, ka cilvēks sapņo tieši par tādu dzīvnieku. Ja nu tomēr tu izlem dāvināt dzīvnieku, par viņu no dāvanas saņēmēja ir jāsaņem kāda simboliska naudas summa. Citādāk dzīvnieciņš var aizbēgt vai saslimt.

Apakšveļa, kabatlakatiņi un zeķes

Apakšveļu un zeķes nevajadzētu dāvināt vīram. Runā, ka tas vīrieti provocē uz krāpšanu. Zeķu dāvināšana var pamudināt vīrieti aiziet no mājas un tajā vairs neatgriezties.

Kabatlakatiņi mājā ienes asaras.

Pērles

Vai nu pati pērle, vai nu rotas ar pērlēm atnesīs dāvanas saņēmējam svešas asaras. Pērles tiek uzskatītas arī par nāriņas asarām.

Vai dāvanas drīkst pārdāvināt?

Gribas atgādināt, ka pārdāvināt dāvanas arī nevajadzētu. Tiek uzskatīts, ka pirmā dāvanas saņēmēja enerģētika dāvanā paliek mūžīgi. Kas, lai zina, kāda tā enerģētika ir. Varbūt negatīva? Jebkurā gadījumā, tā ir sveša, un nākamajam dāvanas īpašniekam laimi noteikti nenesīs.

P.S. Ja nu tomēr sanāk dāvināt kādu no augstākminētajām lietām, tad par to no dāvanas saņēmēja būtu jāprasa neliela izpirkuma maksa. Tad visa negatīvā enerģija aizies.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

2 KOMENTĀRI

  1. 10 punkti. Ja kaut viens no punktiem atbilst tavam uzskatam, jādomā par psihologa palīdzību. Ja ir vairāk par 5 punktiem, jāmeklē jau nopietnāka palīdzība pie psihiatra.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.