6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Šīs „krāsojamās olas” būs labākā izklaide šajās Lieldienās!

 
FOTO: CHELSEA KYLE, IDEJAS AUTORE: DIANA YEN

Izmanto krāsojamo grāmatu kā iedvesmas avotu

Tu taču zini tās foršās krāsojamās grāmatas pieaugušajiem, vai ne? Tad smelies tur iedvesmu! Atrodi kādas feinas puķītes (vai citus rakstus) un uzzīmē tās uz parasta papīra (lai tev būtu atsevišķs elements, uz ko skatīties).

Sagatavo olas

Pats svarīgākais šajā gadījumā ir gluda virsma zīmēšanai un krāsošanai. Paņem baltas olas (cik daudz vēlies) un novāri tās cietas. Kad tās ir gatavas, pārliecinies, ka nevienā no tām nav plaisas.

Uzzīmē kontūru

Ar parasto zīmuli viegli uzvelc zīmējuma kontūras (vispirms puķes, un tad starpas aizpildi ar lapām un vītnēm). Nesatraucies, ja kaut kas neizdodas kā vajag. Tam ir domātas dzēšgumijas. Kad tev šķiet, ka zīmējums ir izdevies, ņem rokā melnu marķieri un velc pāri parastajam zīmulim. Ļauj tintei nožūt, un tad izmanto dzēšgumiju, lai nodzēstu zīmuļa pēdas (ja tādas kaut kur ir redzamas).

Aicini ciemiņus krāsot kopā!

Tagad tev ir gatavas „krāsojamās olas”, tāpēc aicini savus draugus tās padarīt patiesi krāsainas! Sagatavo daudz krāsainu marķieru un ļaujies relaksējošam procesam! Visa procesa labākā daļa? Ola ātri nožūst, tāpēc nav problēmu ar sasmērētām rokām un galdiem. + Tu iegūsti pašas skaistākās Lieldienu olas, kuras vari uzdāvināt saviem draugiem.

 

Avots: Huffingtonpost.com

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.