8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sāc gatavot savus atslēgu riņķus, jo oriģinālais Tamagoči atgriežas!

 
Foto: Manga.tokyo

Tas nu ir oficiāli: 2017.gads ir gads, kurā 90.gadu mode atgriežas ar pilnu sparu. Čokeri, Cropp-topi, sandales ar platformu… Un tagad arī 90-to gadu top spēle – Tamagoči!

Šogad „Bandai”, Japānas rotaļlietu ražotājs, ir pārspējis pats sevi, nākot klajā ar jauniem, oriģinālajiem tamagoči (tas vienkāršais ar zaļo ekrānu). Sliktā ziņa – pagaidām tie ir pieejami tikai Japānas Amazon veikalā.

Pirmo reizi šī aizraujošā spēlīte nāca klajā Japānā 1996.gadā (ASV – 1997.gadā). Kopš tā laika pusaudži un, būsim atklāti, daudzi pieaugušie rūpējās par savu mazo, virtuālo zvēriņu. Tie bija jābaro, jāspēlējas, jāvāc kakas. Un tas viss tikai ar trīs podziņu palīdzību. Atceries, kā tu stundu laikā mēģināji nemanot pabadot savu zvēriņu, jo citādāk tas nomirtu? Jā, es arī.

Šī nav pirmā Tamagoči atgriežanās. Patiesībā, tas nekad tā pa īstam nav pazudis. Šo gadu laikā cilvēkiem ir bijusi iespēja izmēģināt krāsainās versijas, un rūpēties par veselu zvēriņu ģimeni. Jaunākā versija gan paliks uzticīga pirmajai.

Ja nu tu nevari sagaidīt, kad šī spēlīte nonāks arī līdz Latvijai, parakņājies savās bērnības mantu atvilktnēs un kastēs. Kas zina, varbūt tur vēl atradīsi šo lielisko mantiņu?

 

Avots: Huffingtonpost.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.