6.1 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Šī emocionālā kāzu fotogrāfija lika izplūst asarās cilvēkiem visā pasaulē

 

Tonight I was photographing Adrian & Roslyn at sunset. I was setting up those grand sunset scenes… you know the…

Geplaatst door James Day Photography op Zondag 30 april 2017

„Pozētas” kāzu fotogrāfijas ir skaistas, bet kaut kas daudz īpašāks slēpjas fotogrāfijās, kurās tiek iemūžinātas neviltotas emocijas un mirkļi.

30.aprīlī fotogrāfs James Day fotogrāfējā kādas kāzas Austrālijā. Viņš gatavojās uzņemt bildes saulrietā (tādas, kur cilvēki ir tālumā un visapkārt redzams dabas skaistums), kad pēkšņi viņa prātā iešāvās kāda labāka doma. Viņš piegāja pie pāra un teica: ”Draugi, beidziet pozēt. Izbaudiet savu pirmo kopīgo saulrietu. Nu jau kā vīrs un sieva.”

Pēc brīža viņš pievērsās līgavainim: „Man ir kāds jautājums, uz kuru atbildi tev ir jāpasaka savai sievai, nevis man. No miljardiem cilvēku pasaulē, tu esi izvēlējies pavadīt visu savu atlikušo dzīvi tieši ar viņu. Vari viņai pateikt, kāpēc?”

Tajā brīdī līgavainis iečukstēja savu atbildi jaunās sievas ausī. Un tieši tajā brīdī pāri viņas sejai sāka birt asaras. Neraugoties uz to, ka fotogrāfs nezināja, ko līgavainis ir pateicis, tajā brīdī raudāt sāka arī viņš. James atzīst, ka tas arī ir iemesls, kāpēc viņam patīk fotogrāfēt. Viņš vēlas iemūžināt cilvēku patiesās emocijas.

Skaista fotogrāfija, vai ne?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.