6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Pirmo reizi Rīgā uzstāsies jaunā un daudzsološā Krievijas poproka grupa Aloe Vera

 
Foto: Publicitātes

18.maijā Kalnciema kvartālā (Kalnciema iela 35) brīvdabas koncertu sniegs grupa Aloe Vera (АлоэВера) no Krievijas. Apvienības radīto mūziku var dēvēt par eksperimentāli romantisku disko popu ar cinisma, viegluma, skaņas tīrības un seksīga izaicinājuma devu devu.

Grupu pirms pieciem gadiem izveidoja pieci mūziķi no Jekaterinburgas. 2016.gada oktobrī iznāca viņu piektais studijas albums “Līdzīgi Dieviem” (Как Боги), kas ierindojās starp pirktākajiem Krievijas iTunes līdzās Lady Gaga un Robijam Viljamsam. 

“Rīgā uzstāsimies pirmo reizi,” stāsta grupas Aloe Vera soliste Vera Musaeļana. “Pirms pirmās tikšanās vienmēr ir uztraukums, taču mēs vēlamies, lai pašā pirmajā tikšanās reizē izpaliktu kauns, kautrība, bailes un aizspriedumi. Esam ieradušies, lai dzīvotu, dejotu un skūpstītos.”

Šī muzikālā tikšanās solās būt īpaša. Pirms grupas Aloe Vera uz Kalnciema kvartāla skatuves kāps Jaunā Rīgas teātra režisors Vladislavs Nastavševs. Pasākuma sākums no plkst.19:00.

Grupas Aloe Vera koncertu rīko mārketinga aģentūra PR LĪNIJA ar Kalnciema kvartāla, Rīgas domes,“Citadele bankas” un “Lielvārdes alus” atbalstu.

Ieeja brīva.

Aloe Vera – tas ir elektro pops krievu valodā ar ironiskiem tekstiem, enerģiskiem ritmiem un juteklisku vokālu. Savā 5 gadu radošās darbības laikā grupa paspējusi izdot 5 albumus, uzņemt 5 mūzikas video, ierakstīt kopīgu dziesmu ar Zemfiru un amerikāņiem Brazzaville, uzstāties šovā “Vakara Urgants”, telekanālā “Dozhd” un uzspēlēt radiostacijas “Nashego Radio” ēterā, kā arī iekļūt žurnāla “Krievu reportietis” labāko dziesmu ar sieviešu vokālu topā, vairakkārt apbraukāt Krieviju ar koncertiem un kļūt par gaidītu viesi lielākajos mūzikas festivālos. Viss sākas ar ritma sajušanu un beidzas ar neprātīgām dejām, masveida līdzi dziedāšanu, līdzi lēkāšanu un laimi. 2012.gadā viņi devās no Urāla kalniem uz Maskavu, lai iepazīstinātu ar savu mūziku un pierādīja, ka “dzīvajā” skan labāk kā ierakstos, un bija gatavi jauniem, skaistiem ierakstiem.

Grupas sastāvs:

  • Vera Musaeļana — vokāls, teksti, mūzika
  • ArtjomsKļimenko — basģitāra, ieraksti, miksēšana, aranžijas, taustiņi
  • Jurijs Puškarevs — bungas
  • Staņislavs Landirevs — pūšaminstrumenti
  • Mihails “Ninzja” Endza — ģitāra, skaņas apstrāde

Informācija par pasākumu Facebook:  https://www.facebook.com/events/102346813667758/

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.