3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

„Varavīksnes ciems” Indonēzijā ir kļuvis par īstu interneta sensāciju!

 

Dažkārt dzīve var šķist pelēcīga, bet Indonēzija mēģina to labot, dzīvei un mājām „piešaujot” mazliet krāsas un jautrības. Kopš ciems aprīļa beigās piedzīvoja maģiskās pārvērtības, par tūristu trūkumu tas nevar sūdzēties. „Kampung Pelangi in Randusari” ciems Java Tenga provincē, Indonēzijā ir kļuvis par īstu interneta sensāciju!

Pašlaik ciemā atrodas 223 krāsainas mājas. Katra māja ir izkrāsota vismaz trīs dažādās krāsās, un sienas rotā 3D zīmējumi. Arī vietējais tilts un soliņi ir piedzīvojuši pārvērtības.

Vietējā valdība šim projektam atvēlēja aptuveni 20 000 eiro, cerībā, ka tādējādi ciems kļūs par jaunu apskates objektu tūristiem. Izskatās, ka plāns izdevās ar uzviju! Pie tam, vietējiem cilvēkiem tagad ir pavērušās jaunas darba iespējas, jo ceļotāji labprāt iegādājas suvenīrus un vietējos ēdienus.

Vai šo vietu varētu iekļaut apmeklējamo vietu sarakstā? Pavisam noteikti!

View this post on Instagram

Village improvement program. . . . . . #kampungpelangi #kampungtematik #semarang #village #rainbow #like4like #nganu

A post shared by Arief Rakhman (@arieprakhman) on

https://www.instagram.com/p/BTu1rhClpL9/?taken-at=686999568

 

https://www.instagram.com/p/BULKFPBFCNF/?tagged=kampungpelangi

https://www.instagram.com/p/BULIc7KBCcU/?tagged=kampungpelangi

View this post on Instagram

Rainbow Village ???? Indonesian Government invests $22,467 to paint 232 slum houses and the result is truly whimsical. The makeover began when the junior high school principal Slamet Widodo saw the need to improve his community. He proposed the painting of all 390 houses in Kampung Pelangi, his native village, in bright colours. The project encourages “the active involvement of citizens in the improvement of their home,” says Prihadi. This rapid influx of visitors has led to a jump in local food and souvenir sales, benefiting the local economy. The future of the village seems as bright as its walls! ???? Picture: Anomharya, Arieprakhman #kampungpelangi #painting #village #artwork #painting #progress #revival

A post shared by The Education Tree (@theeducationtree) on

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.