11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ar gaumīgu ballīti atklāts grāmatžurnāls IMPERFEKT

 
Foto: Publicitātes

Apvienojot spilgtāko Latvijas rakstnieku, publicistu un mākslinieku eliti, radītsjauna koncepta izdevums– grāmatžurnālsIMPERFEKT, kas iznāks četras reizes gadā.Pirmā izdevuma atvēršana notika 13. jūnijā,sievišķīgā un svinīgā gaisotnē, tiekotiesIMPERFEKT zīmola radītājiem, autoriem un sabiedrībā zināmām dāmām.

Pirmajā 200 lappuses biezajā izdevumā spožs autoru kolektīvs lasītājiem piedāvā sarunu par eksistenciāliem jautājumiem ar bīskapu Pēteri Sproģi, kā arī virkni rakstu par vienmēr aktuālām tēmām – sievišķību, seksu, veselīgu ēšanu, ģimeni, karjeru u.c. Arī dzīves baudīšanai grāmatžurnālā veltīta īpaša sadaļa – tajā apkopotas Latvijas gardākās eklērnīcas un ieteikumi labākām vasaras ballītēm. Starp autoru rakstiem ieslēpta arī vasaras pierakstu burtnīca – kalendārs, Noras Ikstenas Gruzijas pavārgrāmata un Elitas Patmalnieces stilizētās modes lapas.

Jauno grāmatžurnālu radījusi Inga Gorbunova kopā ar Danu Sinkeviču, Ievu Ciprusi, Zani Ozolu. Pirmā numura stāstus radījis ekskluzīvs autoru ansamblis – Nora Ikstena, Aivars Vīlipsons, Alise Zariņa, Dace Preisa, Līga Andžāne, Gundega Vārpa, Linda Curika, Gundega Bičevska, Edgars Untāls, Vivita Leismane, Dace Andersone, Sanda Undzēna u.c.

“Žurnālā lasāmi spilgtu autoru raksti par aktuālām tēmām, kā arī, piemēram, Noras Ikstenas un Aivara Vīlipsona topošās grāmatas Ārprātijapirmspublicējums. Tajā apkopotas interesantu un ļoti atšķirīgu sieviešu dzīves pieredzes, koviņas pašas arī aprakstījušas. IMPERFEKT ir žurnāls ar bagātīgu un kvalitatīvu saturu un aizraus ne tikai sievietes –arī vīrieši tajā atradīs sev saistošu lasāmvielu,” stāsta Latvijā pirmā grāmatžurnāla izdevēja un galvenā redaktore Inga Gorbunova.

IMPERFEKT gan nav grāmatžurnāls vien – tas ir koncepts, kas apvieno iespēju gan baudīt labu lasāmvielu, gan iegādātiesdažādas oriģinālas mājlietas, kvalitatīvas somas, kleitas, rotaslietas un citus aksesuārus. Atklāšanas pasākuma gaitā viesiembija arī ekskluzīva iespēja apskatīt daļu no veikalaimperfekt.compreču klāsta.

Novērtēt jauno izdevumu un sveikt tā veidotājus otrdienas vakarā bija ieradušās ap 70 sabiedrībā pazīstamudāmu, viņu vidū arī modes māksliniece un gleznotāja Elita Patmalniece, uzņēmēja Linda Abu Meri, bijusī Saeimas deputāte Inese Šlesere, LTV rīta ziņu vadītāja un žurnāliste Linda Krūmiņa, gleznotāja Sanda Krastiņa, bijusī kamaniņu braucējaIluta Gaile, bērnu apģērbu veikala “Mini Mode” vadītāja Kristīne Līpiņa, Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes locekle Gunta Līdaka, uzņēmēja Ilze Pīlēna,u.c.

Grāmatžurnāls IMPERFEKT no 13. jūnija pieejamsJāņa Rozes un Zvaigzne ABC grāmatnīcās, portālā imperfekt.com un drīzumā – arī lielākajos Rimi veikalos.

IMPERFEKT cena ir 7,77 EUR.  Žurnālu 2017. gadam var arī abonēt.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.