2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Spēle CIETIE RIEKSTI: izzinošs un pozitīvām emocijām bagāts izklaides formāts

 
Foto: Publicitātes

Šī gada 7.jūlijā savu darbību uzsāka jauns izzinošs un izklaidējošs projekts – erudīcijas, atjautības un uzmanības spēle – CIETIE RIEKSTI. Muzikālajā klubā “Četri balti krekli” notika CIETIE RIEKSTI atklāšanas spēle, kopumā apvienojot vairāk nekā 80 dalībniekus. Atklāšanas spēle bija par ziedojumiem dzīvnieku patversmei “Ulubele”.

Vai Tu zini, kas ir attēlots brīdinājuma zīmē “TOKSISKA VIELA”? Vai zini, kas ir Vjetnamas oficiālā valoda? Bet varbūt Tu zini no kā baidās aktieris Džonijs Deps, vai kur atrodas vismazākais cilvēka kauls? Šie ir tikai daži no jautājumiem, uz kuriem atbildes meklēja CIETIE RIEKSTI pirmie dalībnieki.

Kas tad īsti ir CIETIE RIEKSTI? Tā ir erudīcijas, uzmanības un loģiskās domāšanas spēle, kurā piedalīties aicināts ikviens neatkarīgi no sava vecuma, interesēm vai zināšanu līmeņa. Spēle ir veidota, apvienojot dažāda veida jautājumus par visdažādākajām tēmām. Projekts tapis, lai apvienotu izklaidi ar savu zināšanu papildināšanu.

CIETIE RIEKSTI uzdevums ir veicināt sabiedrības iesaistīšanu izglītojošos pasākumos un sekmēt iedzīvotāju interesi par tādām tēmām kā literatūra, sports, fizika, mūzika, kultūra, vēsture, ģeogrāfija u.c.

Spēles formāts ir gaužām vienkāršs – lai piedalītos spēlē ir nepieciešams izveidot komandu 2-6 cilvēku sastāvā, izdomāt nosaukumu un pieteikt dalību, rakstot vēstuli facebook.com/4CIETIRIEKSTI/ vai zvanot uz +29195975.Spēlē ir 10 kārtas, katrā kārtā – 6 jautājumi. Daudzus biedē tas, vai atbildes ir skaļi jāsauc. Atbilde ir: Nē, atbildes uz jautājumiem tiek rakstītas atbilžu lapā.

Foto: Publicitātes

CIETIE RIEKSTI arī sadarbojas ar tādiem lieliskiem uzņēmumiem kā BRAIN GAMES, KVESTI.LV, “Play 4 score” minigolfu Mežaparkā, Vīgantes ierāmēšanas salonu, Rikarwo, Kalnup un muzikālo klubu “Četri balti krekli”. Līdz ar to uzvarētājkomandai ir iespēja tikt pie lieliskām balvām.

Ņem līdzi draugus, ģimeni un kaimiņu un neformālā gaisotnē, baudot atvēsinošu dzērienu, pavadi lielisku vakaru!

PIESAKIES CIETIE RIEKSTI SPĒLEI jau tagad!

RAKSTI facebook.com/4CIETIRIEKSTI/ vai zvani uz +29195975 un tiekamies jau 29.jūlijā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.