12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Tikai sievietēm! Norisināsies pirmais no četriem sevis izzināšanas semināriem

 

27.janvārī mūzikas namā Daile norisināsies pirmais no četriem 2018. gadā paredzētajiem sevis izzināšanas semināriem sievietēm “Piedodiet kungi, vakars dāmām”.

Pasākums norise paredzēta divās daļās. Pirmā daļa – personības izaugsmes sesija “Sevis pašmotivācija” ar sabiedrībā atpazīstamiem izaugsmes treneriem Arstarulsmirusu un Zuargusu, psihoterapeiti Ainu Poišu un vēdisko filozofu Uģi Kuģi -, savukārt otrā daļa – Ērika Upenieka meditatīvais koncerts “Visuma Skaņa”.

Personības izaugsmes sesijas “Sevis pašmotivācija” galvenās sarunas tēmas būs emocionālais intelekts, sava iekšējā spēka atgūšana, pareiza motivācijas apzināšana, sievietes lomas ģimenē, darbā, privātajā dzīvē (kā sadalīt laiku starp šīm lomām) un atbildes meklēšana uz jautājumu – vai viegli būt sievietei?

“Vēlējos radīt priekšstatu par to, cik mūsdienās svarīga ir cilvēka iekšējā pasaule, prasme domāt un sevi motivēt. 2018. gadā tiek plānoti četri izzinošie semināri sievietēm, kuros piedalīsies Latvijā atpazīstamas personības, lai motivētu, sniegtu atbalstu un padarītu sieviešu ikdienu vēl produktīvāku un sev patīkamāku,” par pasākuma rīkošanas iemesliem pauž tā idejas autors Eduards Cers.

Meditatīvo koncertu “Visuma skaņa” virtuozais ģitārists Ēriks Upenieks ir spējis radīt visuma frekvencē 432Hz, kas ir dabas skaņu frekvence. Īpašā koncertprogramma, kurā vijās ģitārspēle ar Latvijā ierakstītām dabas skaņām, spēs ikvienā klausītājā radīt iekšēju miera un pārdomu sajūtu. Ēriks par savu koncertprogrammu “Visuma skaņa” pauž, ka “ir izdevies radīt jaunu koncertprogrammu, kas nav jāvērtē, bet gan ir jāapstājas un jāizjūt sava esamība, savas vērtības un sevi”.

Biļetes uz pirmo sevis izzināšanas semināru “Piedodiet kungi, vakars dāmām” pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.