13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Lai viss būtu pārdomāts: Universālas dāvanas Ziemassvētku loterijai

 
Attēls: Publicitātes

Katrs no mums ir saskāries ar tādu svētku brīnumu kā Ziemassvētku dāvanu loterija ģimenes, draugu vai  darba kolēģu lokā. Kā sagatavot universālu dāvaniņu, kas noderēs un patiks ikvienam saņēmējam neatkarīgi no dzimuma, vecuma, interesēm vai sociālā statusa? Parasti dāvanu izvēles klāstā un nereti lielajā svētku steigā jau ir grūti izvēlēties vispiemērotāko dāvanu zināmam cilvēkam, bet ko darīt tad, jadāvanas saņēmējs nav pat zināms? Lai ikviena svētku dāvana būtu pārdomāta un dāvināta no sirds, tirdzniecības centrs Domina Shopping sadarbībā ar stilisti Indru Salceviču piedāvā idejas dāvanām, kas derēs gan labākajai draudzenei, gan arī priekšniekam.

“Pirmā un svarīgākā lieta ikvienas dāvanas iegādei ir, ka to vajadzētu iegādāties nevis skaistuma pēc, bet gan, lai tā būtu tiešām no sirds dāvināta un tāda, kuru vēlētos saņemt pats. Ir svarīgi šajos dāvanu meklējumu svētkos ielikt pozitīvu enerģiju un mīlestības devu, tādēļ dāvanas iegādei vajadzētu būt daudz pārdomātākai par ātru ieskriešanu pirmajā veikalā un kaut kāda nieciņa nopirkšanu. Vienmēr domājiet par dāvanas saņēmēju,”iesaka stiliste Indra Salceviča.

Silta, patīkama un noderīga dāvana būs, piemēram, burciņa kakao ar mini zefīriņiem. Mājlietu preču veikalos var iegādāties mazus servējamos trauciņus ar vāciņu, dekoratīvas burciņas vai krūzītes, kuras līdz pusei piepilda ar kakao pulveri, un tam pa virsu saber mini zefīrus. Izkārtojot kakao pulveri un zefīriņus, vari izmantot arī kādu dzērveni spilgtākas krāsas piešķiršanai, un pašai burciņai klāt vari pievienot pašdarinātu kartīti vai smieklīgu bildi. Dāvana ir oriģināla un piemērota garajiem ziemas vakariem.

Ikvienu gan lielu, gan mazu iepriecinās īpašas, paša ceptas piparkūkas! Šogad iesakām eksperimentēt un izvēlēties neierastas formas, lai piešķirtu dāvanai unikālu vērtību un izceltu savu radošumu.Vari atļaut bērniem no piparkūku mīklas veidot dažādas figūras, kuras pēc tam izgreznot ar glazūru un cukuru.Vēl viens variants ir sagrieztpiparkūku mīklu mazos stienīšos, galus iemērcot glazūrā, rotāttos ar ledeņu putekļiem vai šokolādes skaidiņām. Piparkūku iepakošanai izvēlies caurspīdīgu maisiņu un uzsien greznu baāktu īsts mākslas darbs!

Attēls: Publicitātes

Dāvana, kura liks pasmaidīt Ziemassvētku laikā un vēl vairākus gadus pēc kārtas,noteikti būs pašu gatavoti egļes rotājumi. To izgatavošanai vari izvēlēties dažādus materiālus, kādus vien sirds kāro. Vienkāršāks būs variants, kad veikalā nopirksi jau gatavas egļu rotājumu pamatnītes, kuras tikai jāizkrāso vai jāapdarina ar dabas materiāliem, lentītēm, pērlītēm un gliteriem. Ja vēlies izgatavot visu rotājumu pats, vari meklēt ātri žūstošo balto mālu vai plastiku, tāpat noderēs arī dabas izejvielas – skuju zariņi, čiekuri, iepriekš sagatavotās rudens lapas. Šīs dāvanas veidošanā radošumam nav robežu – līmē, griez, zīmē vai krāso, bet, ja laika trūkums liek par sevi manīt, piemērota dāvana būs jau veikalos pieejamie eglītes vai mājas rotājumi.

“Ziemassvētku loterijā reizēm var arī likt ko saimniecībā noderīgu, varbūt pat komisku, piemēram, mīklas rullis būs ļoti tematiska dāvana,” stāsta Indra Salceviča.Tāpat svētkos noderēs piparkūku formiņas vai dažādas svētkos lietojamas lietas, kā, piemēram, salvešu gredzeniungreznas galda salvetes,tematiska kafijas krūze vai adīts cimdu pāris sagādās prieku ikvienam. Dāvanu iespējas ir dažādas, svarīgi atcerēties, ka Ziemassvētku loterijās noteikti nav jāaizraujas ar dārgām dāvanām, bet gan jāsagādā tuvajiem cilvēkiem mirklis prieka.

 

Autors: Domina Shopping 17.12.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.