1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Uzzini, kāds ir šī gada Ziemassvētku dziesmu TOP3

 
Attēls: Publicitātes

Ziemassvētkos mūzikai ir īpaša nozīme: sensenās saulgriežu dziesmas un svētku dievkalpojumos dziedātos korāļus papildina slaveni popmūziķu radīti skaņdarbi. Tādēļ austiņu zīmols Jabra kopā ar sabiedrībā zināmām personībām veica aptauju, lai noskaidrotu šā gada populārākās Ziemassvētku dziesmas.

Šajos svētkos patiešām sajaucas kopā dažādu laikmetu tradīcijas. Tā ir Ziemassvētku lielākā burvība, jo, klausoties skaistos korāļus, mēs varam domās pārcelties uz viduslaiku Angliju, kad tos izpildīja īpaši oficiālie dziedoņi, vai ļauties sniegpārslu burvībai un viegli pasmīnēt par to, ka populārā dziesma „Lai ir sniegs!” tapusi kādā svelmainā vasaras dienā.

Aptaujā, ko Jabra veica sociālajos tīklos kopā ar dīdžeju Tomu Grēviņu un televīzijas seju Armandu Simsonu, noskaidrots, ka šogad visiemīļotākās Ziemassvētku dziesmas ir:

All I want for Christmas is You

Zvaniņš skan

Last Christmas

Neskatoties, ka TOP3 tās neiekļuva, tomēr netika aizmirstas arī tādas klasiskās vērtības kā Circenīša Ziemassvētki, Let it snow un Klusa nakts, svēta nakts!

Lai arī kādai mūzikai netiktu dota priekšroka Ziemassvētkos, ir svarīgi to klausīties labā kvalitātē, jo tas ļaus dziesmām ne tikai radīt nevainojamu noskaņu, bet arī ļaus klausītājam iedziļināties un izprast dziesmas nianses.

Klausāmies mūziku un baudīsim Ziemassvētkus!

 

Autors: Idea Group 22.12.2017

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.