8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Uzzini, pār kādām īpašībām valdi tu, atkarībā no sava dzimšanas mēneša

 

Septembris – īstena burve

Septembrī dzimušajām sievietēm raksturi var būt dažādi, bet vieno viņas koptā āriene, pat pedantiskums. Viņas var uztaisīt kaut ko interesantu, noderīgu un garšīgu no nekā! Viņām izdoma un rokas strādā.

Oktobris – Juteklīgums

Oktobra sievietes dzīvo caur jūtām, lai gan ārēji var izskatīties diezgan vēsas. Viņā iekšā regulāri cīnās kaislības liesma pret atturīgo ledus aukstumu. Liktenīgās sievietes, kuras spēj ar vienu skatienu savaldzināt vīrieti. Nereti tēlo, ka ir „pelēkās peles”.

Novembris – Mīlas valdniece

Novembra sievietes prot mīlēt. Kaislīgas un ļoti harizmātiskas sievietes. Lieliski psihologi, kuri viegli uzklausa citu problēmas un viegli atkož cilvēka nodomus. Viņām pietiek vienu reizi parunāt ar cilvēku, lai saprastu, kāds viņš ir.

Decembris – Svešiniece

Pat, ja Decembrī dzimusī sieviete visu mūžu nodzīvos vienā vietā, viņa tāpat vienmēr būs svešiniece. Viņai mājas ir cilvēki, nevis valsts vai māja. Ārēji pieklājīgs un uzticīgs partneris, kurš iekšēji sapņo par ļoti pikantām un pat trakulīgām lietām. Un nereti tieši decembrī dzimušo sieviešu sapņi piepildās. Viņām piemīt viegla un spilgta personība.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.