3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Tu jau sagādāji Valentīndienas dāvanu savam izredzētajam? Idejas viņam un viņai!

 

Aizmirsti pēdējā brīža dāvanu meklēšanu lielveikalā vai, vēl ļaunāk, degvielas uzpildes stacijā. Šogad aizmirsti par zeķēm viņam un šokolādes konfektēm viņai!

Svarīga piebilde: Kad runa ir par dāvanu dāvināšanu Valentīndienā, tas ir līdzīgi kā Ziemassvētkos. Viņš nevalkās visu cauru gadu džemperi ar ziemeļbriežiem, un viņa nededzinās svecītes sirsniņas formā. Un, kas teica, ka dāma vai kungs nevar nākt līdzi dāvanu meklējumos? Tā vismaz būs pārliecība, ka dāvana otram patiks! Domā praktiskāk!

Viņai:

Gaumīgas glāzes; rokassomiņa; apakšveļas komplekts; silts džemperis; auskari; kaklarota; pleds; kurpes; pidžama; grāmata un, protams, ziedi, ziedi, ziedi!

Ja nu dāvināt dāvanas nav plānots, tad vismaz aizved savu izredzēto vakariņās uz kādu restorānu vai pasniedz brokastis gultā! Vairosim prieku!

Viņam:

Ja tu negribi īsti skraidīt pa veikaliem un meklēt, ko viņam uzdāvināt, tad pavisam vienkārši vari nopirkt jaunu kreklu vai izveidot nelielu alus izlasi. Taču, ja šogad gribi mazliet pacensties, tad te būs pāris idejas:

Datorsoma, sporta jaka, apavi, grāmata, maks kredītkartēm, kafijas krūze, termokrūze, skaists kabatlakatiņš (jā, ir vīrieši, kas tādus vēl lieto), rokaspulkstenis.

Vari izcept viņam mīļāko kūku vai pagatavot gardas vakariņas. Tāpat arī masāža pēc garas darba dienas būs laba dāvana (ja vien tā jau nav ikdiena).

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.