1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kā pasargāt sevi no svešas negatīvās enerģijas

 

Iemācīties novērst no sevis negatīvo apkārtējo cilvēku enerģiju ir liela garīgā māksla. Ja tu esi bijusi vienā telpā ar negatīvi noskaņotu cilvēku, tu zini, cik toksiska var būt viņu enerģija. Lūk, pieci veidi, kā no tās izvairīties.

Atceries, ka tu nevari visiem izdabāt

Ja kāds sūdzas par tevi, necenties tam cilvēkam izpatikt. Tas tikai vilks ārā no tevis enerģiju un liks būt atkarīgai no viņa viedokļa.

Visi tevi nemīlēs. Cilvēki uz šīs zemes dzīvo citu mērķu vadīti. Mīl, pirmām kārtām, sevi. Tādējādi tu veidosi ap sevi “žogu”, kurš tevi aizsargās no apkārtējo viedokļiem.

Tāpat atceries, ka tu nevari visus mainīt. Nepadari to par savas dzīves misiju. Dažkārt pats labākais, ko tu vari darīt, ir vienkārši novirzīt to enerģiju, kuru cilvēki projicē tavā virzienā.

Ar piesardzību aicini savā dzīvē citus cilvēkus

Tavs ķermenis un prāts ir tavs templis. Ko tu tajā aicināsi iekšā? Ta sir atvērts uzaicinājums? Vai cilvēkiem pirms ienākšanas ir jānoslauka kājas, vai arī tas ir normāli, ja viņi ienes dubļus tavā dvēselē?

Ja tu vienu reizi iedosi cilvēkam maize, viņš prasīs arī nākamajā dienā. Ja tu ļausi kādam palikt pie tevis brīvdienās, viņš mēģinās palikt arī uz nedēļu vai divām. Ir labi būt dāsnam, taču ir ļoti šaura robeža, pie kuras ir jāpieturas, lai tev nekāptu virsū ar kājām. Iemācies pateikt “nē” un tāpat justies normāli.

Pārstāj pievērst uzmanību sliktiem cilvēkiem

Enerģētiskie vampīri zags tavas domas un prieku, mazinot tavas enerģijas rezerves. Daži cilvēki izgāzīs uz tevis savu negatīvo enerģiju, un tad dosies meklēt nākamo upuri.

Mīli sevi un apturi cilvēku, kurš mēģina tevi negatīvi ietekmēt.

Uzturies pie dabas

Dodies pie dabas, meditē, atpūties un elpo. Attīri ūdeni sevī un pievērsies fiziskajām aktivitātēm. Kusties kā tauriņš: maigi, bet ātri. Pastaigājies ar pārliecību par sevi, turi galvu augstu un neļauj nevienam izbojāt tavu dienu.

Uzņemies atbildību par savām domām un emocijām

Tas, kā tu jūties, ir tava atbildība. Visums sūta mūsu dzīvē cilvēkus, lai tie mūs izaicinātu. Tu uztver sevi spēcīgāk, nekā citi uztver tevi.

Tu neesi upuris un nevienam nav ietekmes pār tevi. Padomā, kā tavas domas vai gaidas izpaužas situācijās, kuras tevi satrauc. Ko darīt, ja viss ir atkarīgs no tava pacietības, aizkaitinātības vai līdzcietības līmeņa?

Līdz ko tu uzņemsies atbildību pār savu reakciju, tu savienosies ar sevi dziļākā līmenī.

Izveido sev situāciju, kura paaugstina tavu enerģijas līmeni. Tu jūties labi līdzās šim cilvēkam? Šis cilvēks jūtas labi līdzās tev?

Māksla pasargāt sevi no apkārtējo enerģijas sākas ar mīlestību pret sevi. Atceries, ka tu esi pelnījusi laimi un mieru. Atceries, ka ir normāli teikt “nē”, un tu pati esi sava enerģētiskā stāvokļa autore.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.