6.4 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Interesanti: Ko par cilvēka raksturu spēj pastāstīt viņa acu krāsa?

 

Pelēka acu krāsa

Spēcīgs raksturs, inteliģence, maigums – šīs ir tikai dažas no īpašībām, kuras raksturo cilvēkus ar pelēkām acīm. Cilvēki ar pelēku acu krāsu ir dzimuši, lai būtu līderi. Lai sasniegtu nosprausto mērķi, tiks ieguldīti visi spēki. Viņi ir radoši, ar bagātu iztēli, kā arī elastīgi savā attieksmē. 

 Viena no būtiskākajām īpašībām, kas piemīt šo acu īpašniekiem, ir laipnība. Šie cilvēki nav agresīvi un pēc dabas ir ļoti maigas būtnes. Ja satiecies ar cilvēku, kuram ir pelēka acu krāsa, tad vari būt pārliecinātia, ka šis cilvēks būs tev uzticīgs, jo šo acu krāsu īpašnieki mīlas lietas un romantiku uztver tikpat nopietni, cik darba lietas.

Viegli spēj rast kompromisu, ir apveltīti ar stingru raksturu un nesalaužamu gribasspēku. Prot viegli pielāgoties jebkurai videi. Pateicoties darba spējām, intelektam un asprātīgai domāšanai, mēdz pieņemt gudrus, bet ne spontānus lēmumus, līdz ar to ir izcili biznesā. Prot glabāt noslēpumus.

 

Autors: Dieviete.lv

 

4 KOMENTĀRI

    • Esmu zaļacaina neprecēta invalīde ne visai patīkamu raksturu. Nav bijis iemīlēts tāds cilvēks kuru citas gribētu noņemt. Tādēļ nebija iespējas izpaust greizsirdību

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.