2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Īsi un konkrēti – kā mainīsies ikdiena, kad tavā dzīvē un mājā ienāks kaķis

 

Iespējams, ka pēc šī raksta izlasīšanas daudzi cilvēki atteiksies no domas par kaķi savā mājā. Taču tie, kam tas jau ir, noteikti var piekrist zemāk aprakstītajam. Tas gan nenozīmē, ka viņi atteiktos dzīvot bez sava mīļā mājdzīvnieka, kurš ikdienā sagādā tik daudz smaidu raisošu brīžu. Kas notiek ar cilvēka sadzīvi, kad mājā ienāk kaķis?

Tavā skapī un uz plauktiem parādīsies vairāk brīvas vietas, jo kaķis visu būs nometis nost, kaut ko arī saplēsis vai apēdis.

Tavs apģērbs un mēbeles pārvērtīsies par spalvu magnētu – tās būs visur un lielā daudzumā. Lipīgie apģērba rullīši būs tavi labākie draugi! Uzreiz aiz kaķa, protams.

Tavi istabas augi pārcelsies dzīvot kādu plauktu augstāk, citādi viss būs sagrauzts vai nogāzts. Vai abi.

Uz tavām rokām veidosies „māksla” – kodumu un skrāpējumu vietas var izskatīties skaisti?

Arī tavas mēbeles kļūs par mākslas darbu – iziruši diegi, nagu pēdas, spalvas. Pilns komplekts!

Tu arvien biežāk runā par vienu un to pašu tēmu – kaķi, kaķi, kaķi. Viņi dara tik daudz, izskatās smieklīgi un veido interesantu sarunu tematu.

Tavā telefonā būs daudz kaķu fotogrāfiju – kad viņš guļ, kad spēlējas, kad ēd, kad vēro putnus utt.

Tev būs jauns modinātājs – jo, kurš gan spēj pamodināt labāk, kā kaķis, kurš bļauj, rāpjas uz sejas un prasa ēst?

Tavi iepirkšanās paradumi mainīsies – tev būs jādomā, vai smago paku ar kaķa smiltīm pirkt šoreiz vai nākamreiz, un arī pie kaķu barības plaukta tu pavadīsi vairāk laika.

Strādāšana mājās kļūs nedaudz sarežģītāka – diemžēl tā ir, jo kaķim būs interesanti staigāt gar tavu seju, pa klaviatūru, kost kājās un spēlēties ar pildspalvām.

Bet, zini, kas ir lieliski? Tev vairs nebūs jājūtas vientuļai, jo kaķis ar tevi spēlēsies, runās un gulēs. Mājdzīvnieks padara dzīvi skaistāku, un tad visas sadzīves likstas aizmirstas!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.