13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Hercogiene Keita atklāj, kādus brīžus ar saviem bērniem viņa novērtē visvairāk

 

View this post on Instagram

When people accuse William and Kate of being too protective over their kids (which they have every right too) I always get so mad. Do you want to know why they are so protective? This is why: “A suspected ISIS supporter encouraged lone wolf attackers to target Prince George at his school and to poison ice creams, a court has heard”. (Just to be clear…these weren’t my words but the news report’s) This is absolutely disgusting! This is the third time that Prince George, a 4-year-old, has been targeted since starting school. Next time you call William and Kate to overprotective…take a look at this. ———————————————- #britishroyalfamily #princewilliam #dukeofcambridge #duchessofcambridge #katemiddleton #princegeorge #princesscharlotte #princelouis

A post shared by The Cambridges (@teatimewiththecambridges) on

Kembridžas hercogiene Keita reti publiski runā par sevi, bērniem un mātes lomu. It īpaši tagad, kad pirms pavisam neilga laika ir piedzimis viņas trešais bērns. Ņemot vērā apstākļus, viņa neapmeklēja prinča Čārlza dārza svētkus, taču izņēmuma kārtā apmeklēja karaliskās kāzas, kuras notika 19.maijā.

Taču, neraugoties uz to, ka pašlaik viņa savus hercogienes pienākumus nepilda, viņas vārdā ir publicēts oficiāls vēstījums par godu „Children’s Hospice Week”, kuras laikā tiek aktualizēts bērnu, kuriem ir neizārstējamas slimības, aprūpes nozīmīgums. Savā vēstījumā Keita ne tikai slavē profesionāļu darbu un aicina vairot pozitīvo, bet arī runā par saviem bērniem, ziņo portāls „Harper’s Bazaar”.

https://www.instagram.com/p/BjIDrmbHoOV/?tagged=princelouis

„Kvalitatīvai laika pavadīšanai kopā ir liela nozīme manai ģimenes dzīvei un man kā mātei. Tas parādās pat tik vienkāršos ģimenes brīžos, kā kopīga spēlēšanās ārā. To es novērtēju un loloju,” tā hercogiene.

https://www.instagram.com/p/BjJV3e-DucX/?tagged=katemiddleton

Viņas vārdus apstiprina arī darbi. Nereti hercogiene ir redzama kopā ar saviem bērniem, rotaļājoties Kensingtonas dārzos. Nesen viņa ir manīta pastaigājoties ar nesen dzimušo princi Luisu un viņa lielo māsu Šarloti.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.