6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Iemesls, kādēļ Megana Mārkla valkā apavus, kas viņai ir par lielu

 

https://www.instagram.com/p/BkZdBiLBU58/?tagged=meghanmarklestyle

Saseksas hercogienes Meganas ģērbšanās stils ir bijis starmešu gaismā jau kopš brīža, kad publiski tika izziņota viņas un prinča Harija saderināšanās. Tagad, kad viņa ir kļuvusi par karaliskās ģimenes daļu, hercogienes stils iedvesmo daudzus cilvēkus visā pasaulē. 

Acīgākie fani ir ievērojuši, ka Megana nereti valkā augstpapēžu apavus, kas viņai ir izmēru (vai pat divus!) par lielu. Izrādās, ka tam ir svarīgs un daudziem pazīstams iemesls. 

Modes eksperte Harieta Deivija izdevumam “The Sun” paskaidroja, ka “slavenības bieži izvēlas lielākus apavus, kad viņiem ir jāapmeklē sarkanā paklāja pasākums vai ilgi jāstāv kājās un jāstaigā. Tam ir viens iemesls – lai izvairītos no tulznām”.

View this post on Instagram

#shoes #jimmychoo #meghanmarkleshoes

A post shared by Carrie ❣️ (@sex_and_the_city_lovers) on

Eksperte turpina: “Nav nekā šausmīgāka par neērtiem apaviem, un, kad tādas slavenības kā Megana ilgāku laiku valkā augstpapēžu apavus, viņu kājas var sapampt. Sapampušas kājas var veicināt tulznu veidošanus, un tas nudien nav patīkami. It īpaši, ja arī nākamajā dienā ir jāvelk augstpapēžu apavi.”

Kā panākt to, ka apavi, kas ir par lielu, nekrīt nost no kājas? Triks ir vienkāršs – kurpes purngalā ieliek vati. Kad šķiet, ka kurpe kļūst par ciešu, vati izņem ārā.

Tu šo triku esi izmantojusi? Pastāsti komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.