2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Divi vienā! Modele iet pa mēli un baro bērnu ar krūti (+VIDEO)

 

Pēdējo gadu laikā tādas slavenības kā Krisija Teigena un Čelsija Peretti ir atklāti runājušas un rādījušas, ka bērna barošana ar krūti ir pilnīgi dabiska un normāla parādība. 2018.gada Miami pludmales modes nedēļā, modele Mara Martina prezentēja izdevuma “Sports Illustrated” peldkostīmu, kamēr baroja ar krūti savu piecus mēnešus jauno mazuli. 

Martina gāja pa mēli, tērpusies zeltainā bikini un rokās turot savu mazuli, kuram bija uzliktas skaņu apslāpējošās austiņas.

Daudzi cilvēki izrādīja savu atbalstu un sajūsmu, kad “Sports Illustrated” publiskoja savā Instagram kontā video, kurā ir redzama jaunā māmiņa. 

Pirmdien Martina pati savā Instagram kontā publicēja ekrānšāviņu no raksta “Daily Mail” un uzrakstīja: “Vārdos nav iespējams aprakstīt to, cik lieliski es jūtos par to, ka mani izvēlējās peldkostīmu šovam. Jebkurš, kurš mani zina, zina, cik ilgi es esmu par to sapņojusi. Es nespēju noticēt, ka es pamostos ar virsrakstiem par mani un manu meitu par to, ko daru katru dienu. Tas ir neticami. Es esmu pateicīga par to, ka varu dalīties ar šo vēstījumu un cerams arī padarīt barošanu ar krūti par normālu parādību un parādīt citiem, ka sievietes var visu! Taču, ja godīgi, patiesais iemesls, kādēļ es nespēju noticēt šim virsrakstam, ir tāds, ka tam vispār nebūtu jābūt birsrakstam. Man stāsts par būšanu mātei un barošanu, kamēr eju pa mēli, vienkārši ir.”

Ko Tu domā par šo tēmu? Raksti savu viedokli komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

2 KOMENTĀRI

  1. Pilnīgi neatbalstu! Uzskatu, ka bērna zīdīsana ir privāta lieta. Tas ir divvientulības brīdis starp mammu un savu bērnu. Sādas lietas nebūtu jārāda publiski un jāsaka, ka tā ir normāla lieta! Tad sanāk, ka varam arī publiski nokārtoties, jo arī tā ir dabiska lieta!?!

    • Kad ārā ir karsti,pieaugušie drīkst uz ielas veldzēt slāpes? Un tak ne tikai karstā laikā! Kapēc zidainim būtu tas jāaizliedz? Man tagad būtu jāsēž 4 sienās kamēr mazulis izaugs,jo bērnu ārpus mājas nedrīkst barot? Vai aizbāzt bērnam muti ar piena aizstājēju?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.