3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kailija Dženere un Treviss Skots – atklāti par viņu attiecībām un meitu

 

Jaunajā intervijā žurnālam „GQ” reperis Treviss Skots, 26, un gandrīz multimiljonāre Kailija Dženere, 20, pirmo reizi pozē kopā oficiālai fotosesijai un atklāti runā par savām attiecībām un meitiņu Stormiju Vebsteri.

Pāra pirmais randiņš bija Coachella festivālā, taču viņi īsti neatceras, kā satikās pirmo reizi. Viņu otrajā „randiņā” Trevisam bija jāatgriežas savā koncerttūrē, tāpēc Kailija vienkārši devās viņam līdzi. „Es vienkārši ielēcu autobusā. Un tad mēs iebraucām saulrietā. Es pavadīju ar viņu visu tūres laiku,” izdevumam „GQ” pastāstīja Dženere.

„Mums bija daudz brīva laika. Tas bija dabiski,” viņa piebilda. „Mēs vienkārši devāmies uz dažādām pilsētām. Mēs varējām būt mēs paši, jo mūsu kopīgā laika pavadīšana bija piezemēta un intīma. Mēs pastaigājāmies stundām ilgi, un neviens mūs netraucēja.”

Viņi vēlas savas attiecības saglabāt privātas. Dažkārt viņi apzināti pavada laiku šķirti, lai vienkārši varētu „darīt savas lietas”.

„Es nedomāju, ka viņam tas īpaši patīk,” Kailija komentē to, kā Skotu ietekmē Kardašjanu līmeņa popularitāte. „Bet viņš tiek ar to galā, jo mēs mīlam viens otru un mēs esam ģimene. Es noteikti zinu, ka viņam nepatīk uzmanība.”

Viņa turpināja: „Tāpēc mums ir īpaši jāpacenšas, lai attiecības saglabātu maksimāli privātas. Piemēram, ja viņam ir kāds pasākums, es tur nedošos. Es vienkārši gribu, lai viņš dara savas lietas. Es gribu, lai viņš ir viņš. Es negribu, lai tas viss ir „Kailija un Treviss”. Ja cilvēki neredz mūs kopā, viss ir kārtībā, jo mēs vienkārši katrs darām savas lietas.”

Kad Trevisam jautāja par to, vai viņam nebija bail kļūt par „Kardašjanu lāsta” upuri, Skots atbildēja: „Nē. Bail? Par ko? Es esmu uz savas salas. Esmu vienaldzīgs pret visu, ko runā. Es neiesaistos. Es esmu šeit. Kailija ir citādāka.”

View this post on Instagram

Our little rager !!!!

A post shared by flame (@travisscott) on

Pēdējā reize, kad Treviss raudāja, bija, kad piedzima viņa un Kailijas meitiņa Stormija. „Tiklīdz es izdzirdēju viņu raudot,” viņš atcerējās. Jā, viņš piedalījās dzemdībās, kas notika šī gada februārī. „Tas bija traki. Es biju tur, ejot cauri ellei… epidurālā anestēzija un viss pārējais. Traki,” viņš piebilda.

Viņiem bija neliels strīds pirms intervijas, bet Kailija aizlidoja uz Hjūstonu (Trevisa dzimto pilsētu), lai viņi varētu salīgt mieru.

„Tas pat nebija par kaut ko konkrētu. Man vienkārši bija sakāpušas emocijas. Pēc stundas mēs jau salabām. Es aizlidoju uz Hjūstonu, lai mēs pāris stundu varētu pabūt kopā,” Dženere paskaidroja.

„Tikai tāpēc, ka mēs tagad esam ģimene,” viņa piebilda. „Kad mēs strīdamies, tas parasti ir tādēļ, ka mēs pārāk ilgi esam bijuši šķirti un neesam tikušies kādas divas nedēļas. Un mums tagad ir Stormija, un es nevaru ceļot ar viņu. Viņa ir pārāk jauna. Tāpēc mums ir grūtāk tikties. Bet es jutu, ka man ir vienkārši jādodas, jāsalabo viss un jādodas atpakaļ.”

View this post on Instagram

home.

A post shared by Kylie ???? (@kyliejenner) on

Romantiskākā lieta, ko Treviss sagādāja Kailijai bija pārsteidzoši sentimentāla. Viņš pamodināja viņu sešos no rīta viņas dzimšanas dienā. „Viņš sāka mani vilkt ārā no gultas, saule tikai bija sākusi aust, un pa visu māju bija ziedi un visapkārt skanēja vijoles mūzika,” Dženere atcerējās.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.