8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kimai Kardašjanai sabiedrība jau atkal pārmet par meitas matu taisnošanu

 

View this post on Instagram

I can still feel the love ????

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nav nekāds brīnums, ka Kima Kardašjana (vai jebkurš cits viņas ģimenes loceklis) tiek kritizēta par to, kā audzina savus bērnus. Jaunākais uzbrukums Kardašjanas virzienā bija par fotogrāfiju, kuru viņa publicēja savā Instagram kontā. Tajā ir redzams viņs vīrs, reperis Kanje Vests un viņu meita.

Gandrīz uzreiz pēc attēla publicēšanas kritiķi pievērsa uzmanību tam, ka Kimas meita jau atkal ir iztaisnojusi savus dabīgi sprogainos matus. “Liec sava bērna matus mierā. Ļauj viņai pašai izdarīt savas izvēles, kad viņa kļūs vecāka,” viens lietotājs komentēja. “Pārstāj taisnot viņas matus,” vēl kāds rakstīja, “Šī nabaga bērniņa sprogainie mati karstuma ietekmes dēļ būs sabojāti.”

Tomēr atradās arī cilvēki, kuri Kimu aizstāvēja, sakot: “Jūs visi esat kaitinoši. Varbūt North vēlējās savus matus tieši tādā veidā. Viņai ir savs viedoklis, kā jau mēs esam novērojuši. Un ir ļoti vienkārši iztaisnot matus arī bez īpaša kaitējuma matiem, jo viņas mammai ir vesela komanda profesionālu frizieru!”

Šo jautājumu pati Kima aktualizēja Twitterī, jau atkal skaidrojot, ka meita taisnot matus var īpašos gadījumos. “Viņa drīkst to darīt divreiz gadā, savā dzīmšanas dienā un dzimšanas dienas ballītē,” viņa rakstīja. “Šī fotogrāfija tika uzņemta jūnijā, viņas dzimšanas dienā.”

View this post on Instagram

3 generations @fendi #MeAndMyPeekABoo

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pagājušo mēnesi, pēc līdzīgas diskusijas par North matiem, Kardašjana paskaidroja savu lēmumu “The Hollywood Reporter”. “Viņa gribēja taisnus matus, un es vienu reizi tos iztaisnoju. Tas bija vienkārši taisnotājs. Cilvēki gan rakstīja, ka viņai bija pielikti mākslīgie mati. Tas ir smieklīgi. Viņas mati dabīgi ir sprogaini, tāpēc, ja tos iztaisno, tie izskatīsies ļoti gari. Es nespēju noticēt, ka cilvēki to nesaprot. Dažkārt ir vienkārši no tā visa jāatslēdzas. Tā bija viņas dzimšanas diena, un viņa gribēja pamēģināt, kā izskatīsies viņas mati, ja tie būs iztaisnoti,” TV zvaigzne paskaidroja.

Vai tu bērnu matu veidošanu tik agrā vecumā uzskati par normālu? Raksti komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.