1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Dziedātāja MARTA (Marta Grigale) ar ģimeni labprāt atpūšas Latvijā (+FOTO)

 

Sabiedrībā pazīstamā Marta Grigale ikdienā lielu daļu laika velta jaunu dziesmu radīšanai un darbam radio Pieci.lv ēterā, tomēr starp saspringto grafiku cenšas atrast laiku arī atpūtai. Kā atzīst pati Marta, nav jābrauc nekur tālu, lai pavadītu kvalitatīvu laiku kopā ar ģimeni, viņas ģimene iecienījusi atpūtu dažādās Latvijas pilsētās. Viena no veiksmīgām izvēlēm, viņasprāt, ir Jūrmala, kurā var gan izklaidēties ar ģimeni, gan romantiski atpūsties divatā.

 Marta uzskata, ka svarīga ir atpūtas kvalitāte. Tas nozīmē, ka ne vienmēr vajadzīgi tāli ceļojumi – dažkārt pietiek izrauties no Rīgas uz pāris kilometriem attālām vietām. “Manuprāt, pats galvenais ir pavadīt kvalitatīvu laiku kopā ar ģimeni, liekot uzsvaru uz vārdu “kvalitatīvi”. Kur un kā – tas jau paliek paša ziņā. Man ļoti patīk gan pavadīt laiku ar saviem mīļajiem mājās, gan doties piedzīvojumos – uzskatu, ka vislabāk, ja ir līdzsvars starp abiem,” stāsta Marta.

Galerija

 Pēdējā Grigaļu ģimenes atpūta bijusi tepat Jūrmalā, kur mazā meitiņa Grēta pirmo reizi apmeklējusi kinoteātri un pārsteigusi abus vecākus ar nenogurdināmo interesi par ekrānā redzēto. “Jūrmala ir izcila izvēle atpūtai ar bērniem – tā ir tuvu Rīgai un piedāvā gana daudz izklaides un atpūtas iespēju, turklāt svaigais gaiss un jūras miers palīdz atgūt harmoniju un mieru – mums patiesībā ir ļoti paveicies, ka dzīvojam tik tuvu jūrai. Savukārt daudzās viesnīcas un restorāni mudina uz izklaidēm iekštelpās arī tad, kad pludmales sezona jau beigusies,” pieredzē dalās Marta un Kaspars.

Grigaļu pāris sevi uzskata par patriotiem un valsts svētkus svin ar godu. Pēc bagātīgās atpūtas viesnīcā un zinātniskā centra “Zili brīnumi” apmeklēšanas, 11. novembrī devušies Jūrmalas lāpu gājienā. Kā atklāj Marta, protams, ka atpūta ar bērniem nav tas pats, kas romantiska atpūta divatā, tomēr vislabāk no sevis un īpaši jau no bērniem nepieprasīt, lai tas tā būtu.

“Izraušanās no ierastās vides un rutīnas vien jau palīdz atslēgt prātu un atpūsties no ikdienas. Arī bez lielu līdzekļu ieguldīšanas un tāliem lidojumiem ir iespējams forši atpūsties – kaut vai izbraucot no mājām uz pāris dienām.Man tiešām ir gandarījums par kvalitatīvi kopā pavadīto laiku arī tepat Latvijā,” par ģimenisko atpūtu stāsta Marta.

15.11.2018.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.