0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Princis Harijs aizkustina pasauli un izrāda līdzjūtību zēnam, kurš zaudējis tēvu (+FOTO)

 

Pagājušonedēļ karaliskās ģimenes pārstāvji bija visai aizņemti arī princis Harijs piedalījās vairākos publiskos pasākumos, viņš ar nedēļas otrajā puse ar Meganu Mārklu apmeklēja organizāciju One25. Organizācijas mērķis ir palīdzēt sievietēm, kuras Bristolē spiestas nodarboties ar prostitūciju, pēc tam viņi devušies iepazīt Empire Fighting Chance projektu, šī projekta mērķis un motivēt un atbalstīt jauniešus.

Sporta zālē princis Harijs saticis 12 gadus veco zēnu vārdā Īstins Džouns, zēns zaudējis tēvu jau pirms septiņiem gadiem, kad viņam bijuši vien pieci gadi! Kensingtonas pils oficiālajā Instagram kontā tika apstiprināts, ka princis Harijs lūdzis, lai tiktu atbrīvota telpa, kurā princis varētu privāti parunāt ar šo zēnu. Harijam šī saruna bijusi īpaši emocionāla, jo arī viņš savlaik zaudējis vienu no vecākiem. Puisēnam viņš teicis – “Tas pats notika ar mani! Man bija tikai 12 gadu, kad nomira mana māte, princese Diāna.” Saruna ir ilgusi 10 minūtes, zēns jutis, ka Harijs viņu saprot un atzinis, ka šī saruna ir viņam palīdzējusi apgalvojot, ka Harijs un Megana ir neiedomājami jauki cilvēki, viņš nebija ko tādu gaidījis!

Princis Harijs zaudējis māti, arī viņš dusmas, agresiju un naidu izlicis boksa zālē. Turklāt neskatoties uz to, cik grūti princim bija atklāt un runāt par savu zaudējumu, viņš to izdarīja, un bija laipns pret ikvienu bērnu, cenšoties viņus iedrošināt un motivēt.

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.