8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Vai Megana Mārkla kļūs par mājsaimnieci?

 

Pirms nedēļas Saseksas pāris Megana Mārkla un princis Harijs pārvācās uz dzīvi Frogmoras namā. Šobrīd pāris gatavojas lielajam notkumam – sava pirmā mazuļa nākšanai pasaulē! 

Pāris jau laicīgi paziņoja, ka pēc bērniņa nākšanas pasaulē negrasās to uzreiz paziņot visai pasaulei, bērns gaidāms aprīļa beigās vai maija sākumā. Megana arī kategoriski atteikusies no ģimenes senās tradīcijas – fotogrāfēties ar jaundzimušo mazuli vien dažas stundas pēc mazuļa dzimšanas. Viņa būs pirmā sieviete britu karaliskajā ģimenē, kura šo tradīciju nepiekops.

Megana un Harijs ļoti sašaurinājuši sava jaunā nama personāla skaitu. Frogmoras namā darba vietas saglabājušās vien nama apsardzei un miesassargiem. Megana ir pilnībā atteikusies no saimniecības vadītājas un pavāra. Prinča Harija sieva norādījusi, ja viņai būs vajadzīga palīdzība pēc mazuļa dzimšanas, tad viņai palīdzēs viņas mamma Dorija.

Megana ir noskaņota vienkāršai dzīvei ārpus pilsētas un pretēji Keitai Midltonei, viņa negrasās ievērot visus karaliskos protokolus! Megana arī ir ļoti iecienījusi  ekoloģisku dzīvesveidu, viņa ir darījusi zināmu, ka sapņo par savu dārziņu, kurā audzēs dārzeņus un zaļumus un ogas. Viens no Saseksas hercogienes lielākajiem sapņiem ir salātos izmantot pašas izaudzētu rukolu  vai  baziliku un vakaros dzert piparmētru tēju, kura gūta no viņas dārziņa.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.