8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Vai princis Viljams patiešām krāpa Keitu Midltoni?

 

8 gadu garumā Princis Viljams ar Keitu Midltoni ir dēvēti par saskanīgu pāri. Viņi ir laiduši pasaulē 3 brīnišķīgas atvases un ir laimīga ģimene. Vismaz tā tika uzskatīts līdz šim. Tāpēc ziņas par prinča Viljama afēru ar Keitas Midltones draudzeni Rouzu pārsteidza visu pasauli. 

To, ka princis Viljams ir spēris sānsoļus apstiprināja arī žurnālists Giles Coren, kurš pazīstams kā karaliskās ģimenes jaunumu eksperts. Viņš marta beigās savā twitter kontā apstiprināja šīs baumas. Uzzinot par Viljama krāpšanu, Keita esot pieprasījusi izslēgt Rouzu un viņas vīru no karaliskās ģimenes draugu loka. Keita un Viljams, kā arī Rouza ar viņas vīru presei ir nolieguši šādas baumas un esot pat gatavi vajadzības gadījumā tiesāties.

Video

Par Viljama neuzticību var liecināt arī 2017.gadā uzņemtais video, kurā redzams, ka Viljams kādā bārā ar roku apķēris kādu nepazīstamu sievietei un dejo ar viņu, kamēr Keita gaida viņu mājās.

Iespējams, ka pēdējās nesaskaņas, kas valda starp Viljamu, Keitu, Hariju un Meganu nav par to, ka Keita nesaprotas ar Meganu, bet gan par to, ka Harijs nesaprot, kā Viljams varēja tā rīkoties. 

Vai princis Viljams patiešām krāpa Keitu Midltoni? Kā domā tu?

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.