4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Keitai Midltonei piešķirts ordenis!

 

Vēl nesen Anglijas karaliene Elizabete II svinēja savu 93 dzimšanas dienu, bet Karaliene lieki savu laiku netērē, viņa ir pieņēmusi kādu jaunu un svarīgu lēmumu. Viņa sava mazdēla Viljama sievai Keitai Midltonei dāvājusi vienu no augstākajiem britu ordeņiem – Karaliskā Viktorijas ordeņa lielkrustu.

Keita un Viljams oficiālu laulību slēdza pirms 8 gadiem, pirms pāris dienām viņi atzīmēja savu 8. kāzu gadadienu, jāpiebilst, ka pie Kensingtonas pils bija varen daudz apsveikumu. Briti ļoti mīl karalisko ģimeni un godā praktiski visus tās svētkus.

Foto

Šādu titulu jeb karaliskā ordeņa liekrustu 1896. gadā ieviesa karaliene Viktorija, kura šādā veidā pateicās tiem, kas viņai palīdzējuši un veikuši darbības, kuras palīdzējušas impērijai.

Pēdējā laikā Elizabete II kopā ar Keitu Midltoni kopā dodas uz vairākām vizītēm, nesen abas apmeklēja Karalisko koledžu, kas atrodas Londonā. Tā vien šķiet, ka karaliene rūpīgi gatavo Ketrīnu nākamās Anglijas karalienes lomai. Svarīgi uzsvērt arī to, ka karaliene daudz rūpīgāk seko līdzi Keitas uzvedībai un izvēlētajam apģērbam, savukārt, Meganai Mārkla karaliene dod daudz lielāku brīvību un neaizrāda par pārkāpumiem tik daudz.

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.