9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Princis Harijs un Megana Mārkla uzvedas kā A klases slavenības, un kuri ir bērna krustvecāki?

 

Interesanti, bet princis Harijs un Megana Mārkla savas uzvedības dēļ pielīdzināti Holivudas zvaigznēm, nevis karaliskās ģimenes pārstāvjiem. A klases pārstāvji Holivudā ir tās slavenības, kuras nemainīgi gadiem ilgi saņem mediju uzmanību, un Saseksas hercogs un hercogiene tālu neatpaliek no šādām populāri guvušām personām.

Sabiedrisko attiecību eksperts Marks Barkovskis secinājis, ka princis Harijs un Megana Mārkla izvēlējušies Holivudas slavenību taktiku. Šādu komentāru Marks izteicis populārajam izdevumam “Daily Express”. Megana Mārkla ir paguvusi izjaukt vai mainīt vairākas karaliskās tradīcijas, un viņa ļoti apzināti izvēlējusies šo uzvedības modeli.

Piemēram, pāris ir nolēmis, ka dēla Ārčija kristības notiks privātā lokā un netiks atspoguļotas visā Britu sabiedrībā. Vēl nav zināms, vai to akceptēs Lielbritānijas karaliene Elizabete II.

Harijs un Megana arī nav paziņojuši, kuri būs viņu dēla krustvecāki. Kvēlākie karaliskās ģimenes fani minējuši, ka krustvecāki varētu būt hercogienes Meganas tuvākā draudzene Džesika Malronija vai Džordžs Klūnijs ar sievu Amalu, citi uzskata, ka krustmātes statuss ticis princesei Evgēnijai. Interesanti, ka pieņēmumos izskanējis arī tenisistes Serēnas Viljamsas vārds.

Vai tu uzskati, ka par krustvecākiem varētu kļūt kāds, kurš nepieder pie Britu karaliskās ģimenes?

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.