6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Anna Hetaveja pārvarējusi neauglību un ir stāvoklī! (+VIDEO)

 

Priecīgas ziņas! Amerikāņu aktrise Anna Hetaveja ir otrā bērniņa gaidībās, Anna ilgi cīnijās ar neauglību un viņas pirmā grūtniecība bija visai sarežģīta. Anna un viņās vīrs aktieris Ādams Šulmans ir ļoti priecīgi par ģimenes pieaugumu!

Šobrīd kinoteātros var noskatīties Annas jaunāko komēdiju “The Hustle”, kura saņēmusi labas atsauksmes no kritiķiem. Pēc filmas iznākšanas uz ekrāniem Anna atzinusi, ka viņa pārdzīvojusi visai sarežgītu posmu, jebkšu to, ka sieviete cīnās ar neauglību un pamatīgām grūtībām ieņemt bērniņu! “Ziniet, ka man arī nav gājis viegli ar abām grūtniecībām,” savā  “Instagram” profilā vēsta slavenība, publicējot fotogrāfiju ar grūtniecības vēderiņu.

Pāra pirmais bērniņš, dēls Džonatans piedzima 2016. gadā un kopš šīs grūtniecības Anna ar vīru sapņoja par otro atvasīti.

Aktrise pasaulē pazīstama ar vairākām vērienīgām  lomām filmās – “The Princess Diaries”, “Les Misérables”, “The Dark Knight Rises”, “Rachel Getting Married”, “Love & Other Drugs”, “Ocean’s Eight”, “One Day” un“Bride Wars”.

Annas jaunākās filmas reklāmas rulītis!

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.