13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Megana Mārkla izdos savu apģērbu kolekciju!

 

Megana Mārkla nebeidz pārsteigt! Nesen uzzinājām, ka hercogiene kļuvusi par “Vogue” britu izdevuma septembra numura galveno redaktori, bet tagad jau paziņot, ka Meganai būšot sava apģērbu kolekcija.

Saseksas hercogiene uzsāks sadarbību ar  britu modes zīmolu “Marks and Spencer”. Megana radīšot savu modes apģērbu kolekciju ar cēlu mērķi. Pārdoto preču ienākumi no šīs īpašās kolekcijas tiks novirzīti organizācijai “Smarts Works”, šī organizācija palīdz  sievietēm, kuras ir labāka darba meklējumos! Megana uzskata, ka sievietēm šādā situācijā, kurā viņas nonākušas grūtībās, ir japalīdz, viņasprāt, šādos brīžos ļoti liela nozīme ir atbalstam. 

Par šīs organizācijas patronesi Megana kļuva gada sākumā, tas bija laiks, kad hercogiene arī nodibināja fondu. Jaunā apģērbu kolekcija savu dienasgaismu ieraudzīs jau šogad! Tā būs pieejama visos “Marks and Spencers” veikalos, agrāk šis veikals bija arī Latvijā, bet 2016. gadā to slēdza (tas bija pieejams no 2006. gada), tomēr tuvākie veikali ir pieejami Igaunijā un Lietuvā. Domājams, ka šo kolekciju varēs iegādāties arī veikala majaslapā.

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.