2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Kā Megana Mārkla nosvinējusi savu dzimšanas dienu? (+VIDEO)

 

Saseksas hercogienei Meganai Mārklai 4. augustā apritēja 38 gadi! Megana Mārkla vien 3 gadu laikā kļuvusi par britu karaliskās ģimenes locekli un, protams, daudzu, jo daudzu sieviešu elku.

Kad princis Harijs uzsāka attiecības ar Meganu, daudzi domāja, ka šī savienība nav visai nopietna. Tagad skeptiķi ir atzinuši, ka kļūdijās un pēc tam, kad pāra laulībā dzima dēliņš Ārčijs briti Meganu sāka dievināt vēl vairāk!

Princis Harijs savu sievu apsveica arī Saseksas Instagram profilā, kurā ierakstīja visai  emocionālu apsveikumu  sievai: “Apsveicu dzimšanas dienā savu satriecošo sievu. Paldies, ka tu piebiedrojies man manos piedzīvojumos! Ar mīlestību, Harijs.”

Daudzi karaliskās ģimenes sekotāji un fani pievienojās šim sveicienam, britu mediji ziņo, ka Megana Mārkla savu dzimšanas dienu atzīmējusi pieticīgi un šo dienu pavadījusi divatā ar Hariju un abu atvasīti Ārčiju, mazulītim pavisam drīz gaidāma trīs mēnešu jubileja. 

Atgādināsim, ka dienu pirms Meganas dzimšanas dienas, viņa tikās ar Lielbritānijas karalieni Elizabeti II, kura viņu skarbi nokritizēja par pārāk “aktīvo darbību”, kura lūk nav raksturīga karaliskās ģimenes pārstāvjiem. 

Video

Foto

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSāļā siera kūka
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 599