8 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Noskatoties šo video un tu noteikti iemīlēsi baletu

 

fdb

Tava attieksme pret baletu mainīsies, pat arī, ja tev nekad šī deja nav patikusi.

Ikviena maza meitene ir sapņojusi par to, ka kļūs par elegantu balerīnu. Vecāki visai skeptiski izturas pret šīm dejām, jo viņi uzskata, ka tas var kaitēt veselībai. Tomēr jāatzīst gan, ka baletam ir sava tumšā puse, kuru neviens īpaši neatklāj. Zināms, ka cilvēkiem, kuri nodarbojas ar baletu, ir lielas veselības problēmas.

Ne tikai meitenes vēlas kļūt par baletdejotājām, bet arī puiši aizraujas ar baletu. Bērni tiek sūtīti uz baleta pulciņiem ne tikai, lai viņi kļūtu par balerīnām, bet, lai vienkārši nodarbotos ar klasiskajām dejām, uzlabotu kustību koordināciju un lokanību. Treniņos tiek stiepti un nostiprināti muskuļi, veidojot slaidu ķermeni, ne jau izteiktu muskuļu masu. Galvenais nedrīkst pārpūlēt bērnu, jo tas var kaitēt viņa veselībai. Ja bērns sāk sūdzēties par savu veselību, nekavējoties pārtrauc šāda veida aktivitātes.

Tomēr visas šīs problēmas neaizliedz mums baudīt skaistās baleta izrādes, un kā viens no piemēriem ir redzams šajā video, kurā vīrietis parādā baleta skaisto un nesāpīgo pusi.

Raksts tapis sadarbībā ar file22457477_mana_liels

Avots: www.adme.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.