10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ko iesākt brīvdienās?

 

plans

Šīs brīvdienas solās būt lieliskas – pienākusi atvasara, laikapstākļi lutinās, būs silts. Tā vien gribas ko pasākt. Bet ko? Dieviete.lv piedāvā divus spilgtus pasākumus, kurus vērts apmeklēt.

Biķernieku kompleksās sporta bāzes 50 gadu jubilejas pasākums.

Pasākuma pirmajā dienā, 10. septembrī, notiks  “Dzintara aplis” (VAZ, VOLGA un Formula) sacensību 6. posms, kā arī šosejas motociklu (600 ccm un 1000 ccm klases) sacensības par “‘Biķernieku balvu”. Tā pat būs apskatāma antīko automobiļu izstāde. Sestdien, 11. septembrī, kompleksā norisināsies “Zelta mopēds” sacensības. Rīgas motormuzejā šajā dienā būs īpaša Biķernieku trasei veltīta ekspozīcija, kurā varēs iepazīties ar trases vēsturi.

Ieejas maksa 10. septembrī Biķernieku trasē pieaugušajiem 5 EUR, bērniem līdz 12 gadiem, invalīdiem un pensionāriem bez maksas. Uzrādot jubilejas pasākuma ieejas biļeti, motormuzeja apmeklējums abās dienās uz pusi lētāks – pieaugušajiem 5 EUR, studentiem un pensionāriem, kas sasnieguši 60 g.v., 2 EUR. 11. septembrī ieeja Biķernieku kompleksā bez maksas.

 

“Baltā nakts 2016”

Jau 11. gadu Rīgā norisināsies Baltā nakts, kas ir kultūras un mākslas pasākums. Šķiet, par to nav ko daudz stāstīt – tas vienkārši ir jāapmeklē un jāizbauda. Kā ierasts, Baltās nakts lielākās aktivitātes notiks Rīgas centrā, Vecrīgā, tuvējā Pārdaugavā, Spīķeru kvartālā, taču šogad īpaši aktīva būs Miera iela ar tai blakus esošajiem kvartāliem no Gaujas ielas mākslinieku kvartāla un Lielajiem kapiem līdz pat Brīvības ielai. Būs ko redzēt. Rīgas satiksme atsevišķos maršrutos nodrošinās transporta kustību līdz pat plkst. 2:00.

Lieki piebilst, ka pasākums ir bez maksas.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.