8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

10 romantiskākās pludmales, kuras ir vērts apceļot

 

6

Rudens un ziemas periods ir ideāls laiks, lai ceļotu uz siltajām zemēm, kur, iespējams, aiziet uz pludmali un gulēt siltajās smiltiņās, sauļoties jūras krastā.

Šajā rakstā uzzināsi, kuras ir visskaistākās un romantiskākās pludmales uz šīs planētas.

Maz ticams, ka tu spēsi baudīt atvaļinājumu pludmalē, kura atrodas kūrortpilsētā, jo sezonā šīs pludmales tiek pārpildītas ar tūristiem.  Tāpēc izvēlies nedaudz nomaļākas pludmales, kas ir atzītas par skaistākajām pasaulē.

Uzzini, kuras ir 7 visromantiskākās pludmales visā pasaulē.

1.Prha Nang, Taizeme

1

Uz šo pludmali var nokļūt tikai ar laivu. Šī paradīzes vieta patiks ikvienam romantiķim un mīlētāju pāriem. Debeszilas nokrāsas piekrastes, baltas smiltis, akmeņainās klintis, padara to par pārsteidzoši skaistu pludmali.

2. Elafonisi, Grieķija 

2

Elafonisi pludmale atrodas uz mazas saliņas, netālu no Krētas salas. No vienas salas uz otru salu var nokļūt, brienot pa seklu ūdeni, attālums starp šīm salām ir mazs. Pludmale tiek uzskatīta par unikālu, jo tai ir neparastas smiltis, gaiši rozā tonī.

3.Melnā pludmale, Maui, Havaju salas

3

Melnā pludmale ir daļa no Uoianapanapa nacionālā parka. Smiltis melnā krāsā un koki gar krastiem, ir neatņemama Havaju ainava. Patiesībā melnās smiltis ir vulkāniskā bazalta skaidiņas. Blakus tūristiem saulītē gozējas milzīgi bruņurupuči.

4.Bottom Bay, Barbadosa

4

Seklais ūdens ir atdalīts no atklāta okeāna ar dziļiem koraļļu rifiem, tāpēc nevajadzētu baidīties no haizivīm. Uzkāpjot augšā klintīs un skatoties no augšas, būs iespēja redzēt bruņurupučus, kas dodas peldē, kā arī, ja paveiksies redzēsi kādu milzīgu vali, kas slīd pa okeānu.

5.Maya pludmale, Phi Phi salā, Taizeme

5

Šeit notikusi filmēšana filmai “Pludmale”, kur galvenajā lomā bija Leonardo di Kaprio. Augstas klintis, mangrove koki, kas ieskauj pludmali ar baltām smiltīm.

6.Rozā pludmale Harboras salā, Bahamas

6

Pludmale, kas atrodas Harboras salā ir visplašākā visā pasaulē.

7.Baia do Sancho pludmale, Brazīlija

7

Saskaņā ar jaunākajiem datiem, šī pludmale ir atzīta par vienu no labākajām atpūtas teritorijām pasaulē. Pludmale atrodas pilsētā Fernando de Noronha. Šīs baltās smiltis un kristāla dzidrais okeāna ūdens piesaista daudz tūristu katru gadu.

Izvēlies sev tīkamāko vietu un vienkārši dodies ceļojumā, atceries, tu dzīvo tikai vienreiz, tāpēc baudi dzīvi droši.

Raksts tapis sadarbībā ar- file22457477_mana_liels

Avots: pixy.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.