1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Līdz ar 23 gadu pastāvēšanu apģērbu zīmols “Vaide” atzīmē veiksmīgu tirdzniecības platformas pielietojumu tiešsaistē!

 

image

Jau 23 gadus kā Latvijā ražoto apģērbu zīmols „Vaide” iepriecina savus klientus ar pārdomātu dizainu un komforta apvienojumu. Šogad uzņēmums paplašinājis savu darbību esošajā kategorijā ar vairākām vērā ņemamām novitātēm. Kā vienu no ievērojamākajiem soļiem savā attīstībā, uzņēmums “Vaide” izceļ veiksmīgi uzsākto tirdzniecību interneta tiešsaistē.

Analizējot tirgū augošo pieprasījumu, šī gada pavasarī, zīmols pievērsa īpašu uzmanību apģērbu līnijai plus size jeb lielizmēra modeļiem, tādējādi kolekcijas padarot pieejamākas, plašākam klientu lokam.

“Šī gada sākumā “Vaide” uzsāka apģērbu tirdzniecību tiešsaitē www.vaideshop.lv, un uzņēmums ir ļoti gandarīts par rezultātiem. “stāsta uzņēmuma „Vaide”  komercdirektors Vladimirs Šidlovskis. Uzņēmums aktīvi attīsta savu interneta veikalu, jo tas ļauj piedāvāt daudzveidīgāku sortimentu, nekā firmas veikalos. Tāpat arī padara pieejamākus iepriekšējo kolekciju atlikumus, kam ir ļoti pievilcīgas cenas, plašākai auditorijai. Analizējot pārdošanas rezultātus un pirkšanas paradumus, jau šobrīd iezīmējas vairākas būtiskas tendences, kas kopumā var raksturot interneta veikala specifiku.”

Interneta veikala raksturīgākais klients ir izdevīgu piedāvājumu meklējumā, uz ko norāda pirkumu skaita palielināšanās dažādu akciju laikā, un liela interese par iepriekšējo kolekciju atlikumiem.

“Novērojumi liecina, ka interneta vidē atšķiras arī mūsu klientes portrets, jo izteikti lielāka ir pircēju grupa no 25 līdz 34 gadiem, sastādot 33.8%, salīdzinot ar šo pašu grupu mūsu veikalos, kas savukārt sastāda 15%.” stāsta Vladimirs Šidlovskis. “Savukārt tiešsaistē populārākais iegādāto izmērs ir M (EUR 38-40), sastādot 38%, turpretī veikalos vairāk izvēlas tieši L izmēru (EUR 42-44), sastādot 30%.

„Mēs par svarīgu interesantu faktu uzskatām to, ka, neskatoties uz sarežģījumiem saistībā ar apģērba izvēli internetā, mūsu klienti, izmantojot preces aprakstā norādīto informāciju, visai veiksmīgi nosaka sev atbilstošo izmēru. Tādējādi arī atgriezto preču skaits ir neliels.”  stāsta Vladimirs Šidlovskis. „Lai veiksmīgi pārdotu apģērbu internetā, ļoti svarīgi ir ne tikai nodrošināt potenciālajam klientam vispusīgu vizuālo informāciju par produktu, kā arī īpašu uzmanību nepieciešams veltīt izstrādājumu dizainam un to atbilstībai noteiktam figūras tipam, kas tiek ņemts vērā, veidojot katra izstrādājuma konstrukciju”.

Uzņēmums VAIDE praktizē individuālu uzlaikošanu un dizaina veidošanu katram no savas produkcijas piedāvātajam izmēram. Šāda rūpīga pieeja apģērba veidošanai ar pārdomātu izstrādājumu dizainu nodrošina iespēju visai veiksmīgi realizēt VAIDE produkciju arī internetā.

Vladimirs Šidlovskis uzsver, ka interesants ir fakts, ka, pretēji sabiedrības uzskatam, apģērbu internetā iegādājas ne tikai pusaudži un tehnoloģiski attīstīti jaunieši. “Mūsu pastāvīgo klientu vidū ir ne mazums sieviešu vecumā no 45 līdz 50 gadiem, kuras pastāvīgi pasūta pie mums jaunumus, izmantojot tikai interneta veikalu.” Piebilst “Vaide” komercdirektors.

Sekojot tiešsaistes veikalu tendencēm Latvijā, šobrīd “Vaide” interneta veikals www.vaideshop.lv piedāvā bezmaksas piegādi Latvijas teritorijā ar pakomātu starpniecību, kā arī iespēju bez papildus maksas atgriezt preci atbilstoši LR likumdošanai.

Zīmolam “Vaide” ir veikali ne tikai Baltijā, bet arī Čehija, Vācijā, Ukrainā un Krievijā, kas apliecina to, ka pircēji labprāt izvēlas Latvijā ražotu apģērbu. Šo 23 gadu pastāvēšanas laikā uzņēmums „Vaide” strādājis pie savu kolekciju pilnveidošanas, un modelētāju, stilistu un konstruktoru nepārtrauktais radošais process ir virzīts uz laikmetīgo modes tendenču iemiesošanu kolekcijās. Kompānija „Vaide” ir visu savu kolekciju izstrādātājs un ražotājs vienā personā, abas kompānijai „Vaide” piederošās fabrikas, kurās tiek šūta visa šī zīmola produkcija, atrodas Latvijas pilsētās – Rīgā un Jelgavā, kuras vēsturiski šīs pilsētas ir Baltijas šūšanas rūpniecības galvaspilsētas. Vaides apģērbi ir ērti un skaisti un lieliski piemēroti birojam. Vaide kolekciju klāstā pieejami grezni vakartērpi, komfortabls apģērbs mājai, miegam un aktīvai atpūtai. Sekojot pasaules tendencēm un klientu pieprasījumam, Vaide kolekcijas pieejamas arī interneta veikalā www.Vaideshop.lv.

Rīgā Vaide veikali atrodas TC Origo 2. stāvā (Stacijas laukumā 2), TP Alfa 2.stāvā (Brīvības ielā 372), Galerija Centrs (Audēju iela 16)  un Kr. Barona ielā 37 (ieeja no Ģertrūdes ielas).

Vairāk informācijas par kompāniju un kolekcijām meklējiet mājaslapā www.Vaide.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.