8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Šovā “Uzmanību Mana sieva pie stūres!” dāmas vīru vadībā mācīsies braukt ar auto

 

uzmanibumana-sieva-pie-stures2

Nav noslēpums, ka vīrieši sevi uzskata par daudz prasmīgākiem autovadītājiem nekā sievietes. Bet vai viņi spēj būt tikpat meistarīgi instruktori? Īstu izaicinājumu pāru attiecībām metīs jaunais pašmāju spriedzes šovs “Uzmanību! Mana sieva pie stūres!”. Jau no 27. oktobra, skatītājiem ik sēriju būs iespēja sekot līdzi trīs dāmu satraucošajiem piedzīvojumiem. Viņas vai nu nekad iepriekš nav sēdušās pie auto stūres, vai arī to darījušas tik sen, ka iemaņas aizmirstas. Turklāt, lai visu padarītu vēl interesantāku, dāmas auto braukšanu apgūs nevis instruktora vadībā, bet gan stūrējot sava vīra auto. Tik saspringtos apstākļos, protams, neiztikt bez skaudrām emocijām, dusmu izvirdumiem un ne tām laipnākajām mīļotā piezīmēm. Nepalaid garām jauno šovu un izdzīvo īstu attiecību vētru jau sākot ar 27. oktobri ik ceturtdienu plkst. 21.00 pirmajā un vienīgajā televīzija sievietēm “STV Pirmā!”

 

Uzmanību! Pie stūres iluzioniste Dace Pecolli

Pirmajā raidījumā redzēsim Latvijas slavenākos iluzionistus – Daci un Enriko Pecolli, žurnālisti Lolitu Lūsi ar vīru un topošo stomatoloģi Litu Spulli ar kungu. Visām trim dāmām ir minimāla braukšanas pieredze , tāpēc šova laikā nāksies tikt galā ar vairākiem pārbaudījumiem. Tiesa, lielāki izaicinājumi gan gaida viņu vīrus, jo vienīgā ģimenes auto vadīšana uzticēta dāmām, bet ģimenes galva notikumu gaitu var ietekmēt ļoti minimāli. Jāatzīst, ka Pecolli pārim šovā neklāsies viegli – Dace tiešām pirmo reizi sēdīsies pie automašīnas stūres un Enriko sievai iemācīt vadīt auto būs nopietns izaicinājums. Viņš, kā jau itālis, ir ļoti emocionāls un satraukuma brīžos nespēs sniegt adekvātus padomus latviešu valodā.

 

“Tu ar tačku pa dārzu ātrāk skrien kā brauc ar mašīnu” – neaizmirstamas frāzes un spilgti epiteti

Tik saspringtos brīžos skatītāji dzirdēs zīmīgus izteicienus, kuri noteikti tiks skandēti vēl ilgi: Katrs līkums, ko izņemu, man noņem gadu no dzīves! Tu ar tačku pa dārzu ātrāk skrien kā brauc ar mašīnu! Tu vienmēr žēlo mašīnu, padomā par maniem nerviem! Šie ir tikai daži teicieni no šova pirmās sērijas, turklāt itāļu valodā dzirdēsim vēl skanīgākas pērles. Vai ģimenes un viņu attiecības ir gatavas šādam pārbaudījumam – redzēsiet jau pirmajā raidījumā!

Bailes, neuzņēmība, laika trūkums – biežākie iemesli, kas kavē sievietes sēsties pie stūres

Apkopojot šova dalībnieku iesūtītās pieteikumu anketas, iezīmējas būtiskākie iemesli, kas kavē sievietes iegūt autovadītājas apliecību un sēsties pie stūres. Visbiežāk tās ir bailes intensīvas satiksmes apstākļos stūrēt spēkratu, kā arī pārliecības trūkums par savām spējām iekļauties auto plūsmā un braukt ātrāk par 30 kilometriem stundā. Tāpat dāmas vaino savu neuzņēmību atkal “atgriezties skolas solā”, lai mācītos ne tikai ceļu satiksmes noteikumus, bet arī braukšanu. Nereti kā attaisnojumu Latvijas sievietes minējušas laika trūkumu, kad ikdienas steidzīgajā ritmā visa uzmanība tiek veltīta ģimenei un darbam, bet savu prasmju pilnveidošanai laika neatliek. Taču pēc dalības šovā, visas ģimenes ir priecīgas par nenovērtējamo pieredzi, ko tas dāvājis. Turklāt dāvanā saņemtais teorijas apmācības kurss autoskolā “Fortūna” un apdrošināšana ģimenes spēkratam ir papildus stimuls beidzot iegūt tiesība un sēsties pie sava auto stūres. Ja arī jūsu ģimene vēlas doties neaizmirstamā piedzīvojumā, piesakiet savu dalību šovam, aizpildot anketu mājaslapā stvpirma.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.