3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kāpēc, ne? Sieviete pārtrauc savu veiksmīgo juristes karjeru, lai kļūtu par prostitūtu!

 

https://www.instagram.com/p/BP-3_ofFv1k/

Klaudija de Marči pārtrauca savu juristes karjeru, lai kļūtu par prostitūtu. Jautāsiet, kāpēc? Lai apmierinātu savas vēlmes!

Viņa pati teica, ka nolēma mainīt savu profesiju ne jau naudas dēļ, bet gan, lai gūtu lielāku baudu no sava darba. Iepriekšējā darbavietā viņai nepatika egoistiskie vīrieši.

Tagad, nu jau bijusī juriste, sniedz seksuālos pakalpojumus dažādiem vīriešiem un nopelna 150 mārciņas stundā. Tāpat viņa raksta savu blogu, kurā sniedz padomus par to, kā sievietes varētu justies brīvākas savās attiecībās.

Pati Klaudija neuzskata sevi par „netīru” sievieti. Viņa vienkārši izvēlējās iet dzīves ceļu, kurš ļauj viņai būt viņai pašai un baudīt dzīvi. „Es dievinu seksu. Es nestrādāšu darbu, kas mani neapmierina. Beidzot es esmu atradusi darbu, kurā varu nopelnīt un gūt prieku,” teic brazīliete.

Par nakti viņa klientiem prasa 650 mārciņas. Pie tam, viņa it nemaz nemēģina slēpt savu vārdu un personību. Viņa vēlas, lai cilvēki redz, ka ar viņu viss ir kārtībā un dzīve ir skaista. Viņa lepojas ar to, ko dara, un arī viņas ģimene Klaudiju atbalsta.

Ko tu domā par šādu profesijas maiņu?

 

Avots: Ridus.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.