8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

RFC „Livonia” piedāvā – „Ziemas kauss” regbijā 10

 

Ar triju Latvijas, divu Lietuvas un vienas sastādītās komandas piedalīšanos sestdien, 4. martā, „Elektrum” Olimpiskajā centrā notiks RFC „Livonia” rīkotais „Ziemas kauss” regbijā 10.

Šajās sacensībās, kas ar atklāšanas ceremoniju sāksies pulksten 18.00, no Latvijas piedalīsies divas RFC „Livonia” vienības, kā arī LMT RK „Eži”, bet no Lietuvas spēkus izmēģināt būs ieradušies „Baltrex/Šiauliai” un „PRC/Šiauliai”. Tika gaidīta arī Šauļu Sporta ģimnāzijas vienība, taču šī komanda pēdējā brīdī tika atsaukta. Tās vietā spēlēs Latvijas un Lietuvas spēlētāju sastādītā komanda. Vispirms sešas komandas tiks sadalītas divās grupās, izspēlējot viena apļa mačus. A grupā spēlēs „Baltrex”, „Eži”, „Livonia II”, bet B trio veidos „Livonia”, „PRC/Šiauliai” un sastādītā vienība. Pēc tam notiks spēles par piekto un trešo vietu, kā arī fināls.

RFC „Livonia” galvenais treneris Toms Zibolis:

– Žēl, ka neiznāca trešās Lietuvas komandas līdzdalība, bet to šoreiz aizstāsim ar Latvijas un Lietuvas regbistu sastādīto komandu. Ja tas neizdosies, spēlēs piecas vienības. Šajās sacensībās treneriem būs iespēja vērtēt spēlētāju individuālo meistarību un tehniku. Mazāk dominēs raki un spēka cīņas. Jāpiebilst, ka regbijā 10 cīņās ir pa pieciem spēlētājiem no komandas, bet autos – četri. Es tomēr domāju, ka galvenā būs cīņa starp Latvijas un Lietuvas čempioniem. Būs ko redzēt arī skatītājiem, tāpēc aicinu visus sestdien uz „Elektrum” Olimpisko centru!

Sacensību programma

  1. pl. 18.00 Turnīra atklāšanas ceremonija;
  2. pl. 18.15 RFC „Livonia” – Sastādītā komanda,
  3. pl. 18.40 RC „Baltrex/Šiauliai” – RFC „Livonia II”,
  4. pl. 19.05 RFC „Livonia” – RC „PRC/Šiauliai”,
  5. pl. 19.30 RC „Baltrex/Šiauliai” – LMT RK „Eži”,
  6. pl. 19.55 RC „PRC/Šiauliai” – Sastādītā komanda,
  7. pl. 20.20 LMT RK „Eži” – RFC „Livonia II”.

———————————–

  1. pl. 20.45 spēle par 5. vietu,
  2. pl. 21.10 spēle par 3. vietu,
  3. pl. 21.35 „Ziemas kausa” fināls,
  4. pl. 22.00 Apbalvošanas ceremonija.

Tiesneši:  Kārlis Sarkans, Renārs Reiniks, Artūrs Kisle.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.