6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Ar kociņiem norobežota teritorija Jūrmalā – privāta pludmale vai māksla? (+FOTO)

 
Attēls: Dieviete.lv aculiecinieks

PAPILDINĀTS! Kāds lasītājs šorīt iesūtīja redakcijai attēlus, kuros var redzēt, ka Jūrmalas pludmalē smiltīs ir sasprausti kociņi, kuru izvietojums atgādina norobežotu teritoriju.

Šie kociņi atrodas Jūrmalā, pretīm Pūpolu ielai, blakus Latvijas Valsts prezidenta rezidencei. Lasītājs apgalvo, ka šādi kociņi tur ir redzami jau vairākus gadus un reizēm pat tiek savienoti ar striķi, veidojot norobežotu teritoriju.

Kāds ir šī veidojuma mērķis? Vēlme pēc privātuma vai vienkāršs apskates objekts?

Attēls: Dieviete.lv aculiecinieks
Attēls: Dieviete.lv aculiecinieks
Attēls: Dieviete.lv aculiecinieks

PAPILDINĀTS!

Par šo jautājumu mēs sazinājāmies arī ar Jūrmalas domi. Lūk, sabiedrisko attiecību nodaļas atbilde, ko saņēmām 20.jūnijā: “Pludmales nomas tiesības Jūsu norādītājā vietā nav iznomātas, netiek arī piedāvātas nomai. Pašvaldībai nav zināms, kas tie ir par kociņiem, kāpēc tie tur atrodas un kurš tos tur ir izvietojis. Izvietotie kociņi neierobežo pludmales apmeklētāju iespējas izmantot pludmali, tomēr tos ir plānots demontēt.” 

Pēc stundas tajā pašā dienā saņēmām informāciju, ka kociņi ir jau demontēti. 

Tagad arī Dieviete.lv redakcijai pašai bija iespēja pārliecināties, ka kociņu tiešām vairs nav. Priecājamies par to, ka Jūrmalas pludmale atkal izskatās kā agrāk un neliek tās apmeklētājiem domāt, ka tur ir kādi ierobežojumi vai privātas teritorijas.

Attēls: Dieviete.lv
Attēls: Dieviete.lv

 

Autors: Dieviete.lv 20.05.2018 / Papildināts: 20.07.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.