1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Meganai Mārklai sešu mēnešu garumā būs jāapgūst „kā būt hercogienei”

 

https://www.instagram.com/p/BjL8AfxgdcT/?tagged=meghanmarkle

Tagad, kad bijusī amerikāņu aktrise Megana Mārkla un princis Harijs ir apprecējušies, Meganai ir pienācis laiks atvadīties no kailām kājām, uzvilkt kārtīgas zeķubikses un sākt strādāt par karaliskās ģimenes pārstāvi. Taču cilvēks „no malas” nevar tā uzreiz sākt hercogienes darbu, ja līdz galam nezina, kā šī karaliskā sistēma darbojas. Tāpēc karaliene Elizabete ir norīkojusi cilvēku, kas sešu mēnešu garumā jauno hercogieni Meganu apmācīs.

Karaliene ir piemeklējusi cilvēku, kas pavadīs līdzās Meganai sešus mēnešus un mācīs, kā uzvesties, kā izskatīties un kā darīt to, kas viņai būtu jādara. Šī laimīgā „skolotāja” ir 49 gadus jaunā Samantha Cohen, kas jau labu laiku strādā karaliskās ģimenes labā. Izrādās, ka viņa pat pārvāksies no Bekingemas pils uz Kensingtonas pili, lai vairāk varētu būt līdzās Meganai, raksta portāls „Daily Mail”.

Avoti ziņu, ka „tie būs seši klausīšanās mēneši. Viņa saņem padomus no daudziem cilvēkiem. Viņa visu uztvers ar sapratni. Tomēr tas nebūs klusi. Tas būs ļoti aizņemts un piepildīts laiks. Viņa ir strādājusi katru savas dzīves dienu. Viņa ir pieradusi pie prasīga darba grafika”.

View this post on Instagram

Is this her new thing? Sweet giggles with the hand. #royalwedding #meghanmarkle #duchessofsussex

A post shared by @ meg_the_duchess on

Izskatās, ka Samanta savu darbu jau ir sākusi – viņa sniedza Meganai padomus nesenajā prinča Čārlza dārza svētkos. Megana sāk pārvērsties par īstu hercogieni, vai ne?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.