13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Hercogiene Megana atkal pārkāpj karalisko etiķeti – pašai savi noteikumi?

 

 

https://www.instagram.com/p/Bj3U0MmhFDQ/?tagged=troopingthecolour

Jaunlaulātie princis Harijs un Megana Mārkla ir atgriezušies no medusmēneša, lai uzreiz ķertos klāt saviem darba pienākumiem. Sestdien, 9.jūnijā, viņi apmeklēja tradicionālo “Trooping the Colour” pasākumu, kas notiek par godu karalienes Elizabetes oficiālajai dzimšanas dienai.

Princis Harijs sveicināja publiku no karietes un bija tērpies formā. Megana bija ģērbusies maigi rozā krāsas no zīmola “Carolina Herrera”, savu tēlu papildinot ar “Philip Treacy” cepuri. Kamēr daudzi uzskatīja, ka Megana izskatās satriecoši un pasākumam atbilstoši, bija arī īpaši vērīgie karaliskās ģimenes fani, kas pamanīja, ka Megana jau atkal pārkāpj karalisko etiķeti. Proti, viņa bija izvēlējusies kleitu ar atsegtu plecu daļu (līdzīgi kā tas bija ar viņas kāzu kleitu), ziņo “The Sun”.

Izskatās, ka Saseksas hercogiene ir gatava nedaudz „sapurināt” karaliskās modes noteikumus, tai skaitā, izvēloties nevilkt zeķubikses. Un, neraugoties uz to, ka savus plecus sestdienas pasākumā viņa bija atklājusi, viņa izskatījās tikpat labi kā Kembridžas hercogiene Ketrīna, kura bija izvēlējusies gaiši zilu tērpu. Prinča Harija sieva vienkārši izvēlas valkāt to, kas pašai iet pie sirds.

Ko Tu domā par viņas tērpa izvēli?

 

Autors: Dieviete.lv

 

4 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.