0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Amala Klūnija pirmo reizi sniedz emocionālu runu par vīru Džordžu, bērniem un attiecībām

 

View this post on Instagram

#amalclooney #georgeclooney ❤️ #amalclooneystyle 1?2?3?4?5?6?7?8?9?10?

A post shared by ????????????️ (@couturesah) on

Svinot un lepojoties par sava vīra, Džordža Klūnija, panākumiem, iegūstot Amerikas Filmu institūta balvu par mūža ieguldījumu kino, Amala Klūnija pirmo reizi sniedza publisku runu. Ar savām emocionālajām piezīmēm aktieris tika patiesi aizkustināts un pat manīts ar asarām acīs.

„Pirmkārt, viņš ir džentelmenis,” teica Amala, kura precējās ar Džordžu 2014.gadā. „Viņš ir džentelmenis visās tā vārda nozīmēs un tā, kā mūsdienās tas ir reti sastopams vai tiek uzskatīts par vecmodīgu. Es domāju, ka tieši sava rakstura un talanta dēļ viņš ir ticis tik tālu. Un tas viņu arī padara par lielisku vīru un tēvu.”

Amala dalījās arī ar dažām detaļām par to, kā satika savu vīru un kā uzsāka attiecības:

„Es satiku Džordžu, kad man bija 35 gadi un kad man šķita, ka visu savu dzīvi palikšu vecmeitās,” jokoja Klūnija. „Tad mēs satikāmies un sākām slēpties manā Londonas dzīvoklī, un pavisam drīz man šķita, ka, lai arī kas notiktu, es negribētu būt kopā ar kādu citu. Es nespēju gulēt, kad mēs bijām šķirti. Man pat teica, ka es veidoju savādu sejas grimasi un pieliecu galvu, kad lasīju viņa ziņas vai vēstules, ko viņš slēpa manā somā.”

Viņa arī akcentēja vīra attiecības ar viņu vienu gadu vecajiem dvīņiem:

„Pēc pieciem gadiem nekas nav mainījies,” Amala piebilda. „Viņš ir cilvēks, kuru es apbrīnoju, un arī cilvēks, kura smaids liek man katru reizi izkust. Mana mīlestība, ko es ar tevi esmu atradusi, ir tā lielā mīlestība, par kuru es cerēju, ka eksistē. Un, redzēt tevi kopā ar mūsu bērniem, Ellu un Aleksandru, ir lielākais prieks manā dzīvē. Tu piepildi mūsu māju ar smiekliem un prieku, un tas viss ir vēl pirms mūsu bērni saprot, ka tētis patiesībā ir Betmens, runājoša lapsa un draugos ar Mēriju Popinsu.”

Amala patiesi lepojas ar savu vīru:

„Es ļoti lepojos ar tevi, mans Dārgais. Apsveicu tevi ar šo satriecošo balvu, kuru tu šovakar saņem. Es lepojos ar tevi, un es zinu, ka tad, kad mūsu bērni uzzinās, ne tikai to, ko tu esi sasniedzis, bet arī to, kas tu esi, viņi arī ar tevi ļoti leposies,” viņa teica.

Skaisti vārdi!

 

Materiāli rakstam no portāla „Harper’s Bazaar”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.