15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Viktorija Bekhema: „Es savam vīram cenšos būt labākā sieva”

 

View this post on Instagram

Obsessed ???? Best couple . . .

A post shared by Misha Jewelry Official (@misha.jewelry) on

Nesen mēdijus pāršalca ziņa, ka modes dizaineres Viktorijas Bekhemas un futbola zvaigznes Deivida Bekhema laulība ir uz sabrukšanas robežas. Pats pāris gan vēlāk apgalvoja, ka tās ir tikai baumas, ziņo izdevums „Hello!”.

Kad izplatījās baumas par šķiršanos, Viktorija publiski izrādīja savam vīram mīlestību caur savu Instagram kontu, publicējot fotogrāfiju, kurā ir redzama kopā ar viņu jaunāko atvasi.

„Es ļoti, ļoti cenšos. Es tiešām cenšos būt labākā mamma,” Viktorija izteicās Forbes Sieviešu Samitā Ņujorkā, 19.jūnijā. „Es cenšos būt vislabākā sieva un profesinālis. Kad es atgriežos mājās, es cenšos nolikt telefonu malā un pavadīt laiku ar bērniem un Deividu.”

Viņa slavēja savu vīru, ar kuru ir precējusies gandrīz 19 gadus (viņu kāzu jubileja būs 4.jūlijā), par lielo atbalstu viņas karjerā. „Man ir satriecoša vīra atbalsts. Mēs tiešām it visā, kas ir saistīts ar bērniem un mājas dzīvi, esam vienlīdzīgi,” Viktorija piebilda. „Kad es neesmu mājās, viņš ir tas, kurš ved bērnus uz skolu un gatavo ēst.”

Viktorijai un Deividam ir četri bērni – dēli Bruklins, 19, Romeo, 15, Krūzs, 13 un meita Hārpere, 6.

Pāris ir kopā kopš 1997.gada un aprrecējās 1999.gada jūlijā. Pēdējo reizi kopā publiski viņi tika manīti prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās, maijā.

Saskanīgs pāris, vai ne?

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.