8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Hercogiene Megana, visticamāk, nekļūs par prinča Luisa krustmāti

 

https://www.instagram.com/p/BkZ03VoB7P9/?tagged=princelouis

Līdz ko Kembridžas hercogu pāris Viljams un Ketrīna paziņoja par sava dēla, prinča Luisa, kristībām, kas norisināsies 9.jūlijā, cilvēki ķērās klāt prātošanai par to, kas kļūs par bērna krustvecākiem. Kā izrādās, Saseksas hercogiene Megana sarakstā ir diezgan tālu.

Princis Harijs nav krusttēvs nevienam no sava brāļa, prinča Viljama, bērniem – četrus gadus vecajam princim Džordžam un trīs gadus vecajai princesei Šarlotei. Tiek runāts, ka tas ir tādēļ, ka Viljams un Ketrīna vēlas izrādīt pagodinājumu saviem tuvākajiem draugiem un svarīgiem cilvēkiem viņu dzīvē, nevis izvēlēties kādu, kas jau tāpat ir onkulis viņu bērniem.

Šādam krustvecāku izvēles principam viņi sekoja ar jau kristītajiem bērniem, un bukmeikeri lēš, ka tāpat būs ar jaunāko karaliskās ģimenes atvasi. “Gan Džordžam, gan Šarlotei viņi [Viljams un Ketrīna] par krustvecākiem izvēlējās tuvākos draugus un karaļnama uzticamākos darbiniekus,” ziņo “Landbrokes” bukmeikeri, raksta izdevums “People”.

“Landbrokes” uzskata, ka ticamākie kandidāti ir pāra bijusī asistente un auklīte Tiggy Pettifer un Viljama bijušais privātais sekretārs Miguel Head. Sarakstā ir arī Viljama pusmāsa Laura Lopes, kas ir Kamillas, Kornvalas hercogienes un prinča Čārlza sievas, meita. Liela iespējamība kļūt par krustvecākiem ir arī Rebecca Priestley, kas ir Ketrīnas bijusī sekretāre, kā arī dažiem tuviem ģimenes draugiem, kas jau ir krustvecāki kādam no Kembridžas hercogu pāra bērniem. 

Interesanti ir tas, ka princim Džordžam ir septiņi krustmātes un krusttēvi, bet princesei Šarlotei – pieci. Diez, cik būs princim Luisam?

 

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.