1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Serēna Viljamsa: “Es nezinu, vai vēlos turpināt spēlēt tenisu, ja man būs otrs bērns”

 

Tenisa čempione Serēna Viljamsa, kura pagājušā gada septembrī laida pasaulē savu meitu Alexis Olympia Ohanian Jr., 2017.gada janvārī izcīnīja savu 23. “Grand Slam” titulu Austrālijas atklātajā čempionātā, kad jau bija 8.grūtniecības nedēļā. Izdevumam “In Style” viņa atzina, ka tā bija iespaidīgākā lieta, ko viņa jebkad ir paveikusi.

“Man bija ļoti grūts pirmais posms un vēl grūtāks otrais posms. Es nodomāju: “Es visticamāk zaudēšu. Tas nekas. Pirmo reizi man ir labs attaisnojums,”” viņa piebilda.

Tagad, kad viņa ir atgriezusies tenisa laukumā (Viljama atsāka spēlēt sešus mēnešus pēc dzemdībām un uzvarēja!), viņa atzīst, ka viņai ir jāatrod līdzsvars starp tenisu un būšanu mammai.

“Pirms spēles es sēžu ģērbtuvēs un atslaucu pienu, jo manas krūtis ir ļoti lielas. Kad es atslaucu, tās samazinās par vienu vai diviem izmēriem, un tad es varu iet spēlēt,” Serēna pastāstīja žurnālam.

Taču tagad, kad Serēna ir mamma, viņa vienmēr cenšas pārliecināties par to, ka meita ir pirmajā vietā. “Parasti es dodos trenēties ap astoņiem no rīta. Vienīgais noteikums ir tāds, ka man ir jābūt atpakaļ ap vieniem dienā, jo, lai arī cik ļoti es mīlētu tenisu, man ir jābūt ar viņu [meitu]. Es vēlos, lai viņa ir mana prioritāte. kopš viņa ir piedzimusi, es neesmu bijusi projām no viņas ilgāk par vienu dienu,” piebilst tenisiste.

Runājot par domām par otru bērnu, Viljama domā, ka tādā gadījumā viņai būtu jāatkāpjas no tenisa pavisam. Viņa saka: “Ja es nestrādātu, es jau būtu stāvoklī… Es nezinu, vai es vēlos spēlēt, ja man būs otrs bērns…”

 

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.