6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Instagram modeli fotogrāfēšanās laikā sakož haizivs

 

Vai ideālā fotogrāfija ir rētas vērta? Katarina Zarutskie, 19 gadus jaunā Instagram modele un Miami Universitātes studente, guva labu mācību, kad devās ceļojumā uz Bahamu salām ar savu draugu un viņa ģimeni.

Ceļojuma laikā Katarina pamanīja, ka cilvēki peldas vietā, kur ir sastopamas arī haizivis. Viņa nolēma ielīst ūdenī un nofotogrāfēties, ziņo portāls “BuzzFeed”. Neraugoties uz drauga ģimenes skeptiskumu, viņa jutās pārliecināta par sevi un saviem spēkiem.

“Ņemot vērā manas zināšanas par sērfošanu un niršanu, es zinu, ka konkrētās sugas haizivis parasti ir miermīlīgas. Es esmu redzējusi daudz fotogrāfiju ar tām Instagram,” stāsta meitene. Balstoties uz National Geographic pieejamo informāciju, šīs haizivis var iekost, ja uz viņām uzkāps vai traucēs viņu mieru.

Katarinas drauga tētis uzņēma vairākas fotogrāfijas, tai skaitā arī brīdi, kad haizivs iekoda meitenei rokā.

“Es atgūlos, un tad tā haizivs piepeldēja man klāt un iekoda rokā. Ees jutu, kā tās zobi iegrimst manā rokā,” teic meitene. Modele pastāstīja, ka viņai bija grūtības izrauties no haizivs ciešā satvēriena. Taču, kad tas izdevās, viņa piecēlās kājās un aizspieda ciet brūci, lai novērstu asins noplūdi un lai nepiesaistītu citas zivis.

“Šādā brīdī ķermenī ir liels adrenalīns un tev vienkārši ir jātiek ārā no situācijas, taču es saglabāju mieru. Man ir paveicies, ka man vēl ir roka. Vienīgi rēta gan paliks,” piebilst modele. 

Kopš bildes publicēšanas jauniete ir saņēmusi pārmetumus par rīcību, uz ko meitene atbild, ka viņai aizvien patīk haizivis un viņa nevēlas tās vainot notikušajā. “Es ieteiktu cilvēkiem rīkoties gudri. Kā nekā esat viņu mājās,” viņa iesaka tiem pārdrošniekiem, kuri tomēr vēlētos peldēties ar haizivīm.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.