1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Lidostā Rīga atklāta pirmā darba un atpūtas zona

 

Starptautiskās lidostas “Rīga” jaunajā ziemeļu piestātnē jeb C zonā lidostas apmeklētāju ērtībām atklāta Samsung darba un atpūtas zona. Tā aprīkota ar kopumā 50 mobilo ierīču uzlādes vietām, kā arī ērtiem darba galdiem, kur vienlaikus var darboties līdz pat 20 cilvēkiem. Šī ir pirmā šāda veida un apjoma darba un atpūtas zona lidostā “Rīga”, un tā ir vērtīgs pienesums lidostas kopējā komforta līmeņa uzlabošanā.

“Tehnoloģijas mūsdienu aizņemtajā un ātrajā dzīves ritmā ieņem neaizstājamu lomu – tās palīdz vienmēr būt sasniedzamam un strādāt no jebkuras vietas pasaulē. Tāpēc Samsung, rūpējoties par biznesa cilvēkiem un citiem ceļotājiem, ir radījis ērtu, atpūtai un darbam piemērotu vietu lidostas “Rīga” C zonā. Tur ikviens var uzlādēt savas ierīces pirms došanās ceļā, izmantot internetu, strādāt pie ērtiem darbagaldiem vai vienkārši atpūsties,” stāsta Samsung Electronics Baltics prezidents Philip Choi.

Lidosta “Rīga” gada laikā apkalpo vairāk nekā 6 miljonus pasažieru un nemitīgi attīstās, tāpēc jaunā darba un atpūtas zona ir vērtīgs papildinājums ceļotāju ērtībai. Lai lidostas viesi, gaidot savu lidojumu, varētu pavadīt laiku lietderīgi, Samsung darba un atpūtas zonā ir izvietots augstais darba galds ar 20 sēdvietām, 30 bezvadu uzlādes vietas, 12 ērti atpūtas krēsli, 20 elektrības kontakti, kā arī 6 QLED televizori.

“Tie, kas vēlas pirms lidojuma atpūsties, varēs izcilā kvalitātē skatīties vai nu televīzijas kanālus, vai video ar brīnišķīgiem Latvijas dabas skatiem un populārākajiem apskates objektiem. Latvijas video ir sagatavojuši “Magnetic Latvia”, un tas būs kā jauks atgādinājums par Latviju ikvienam, kas dodas ceļā, un varbūt iedvesmos atgriezties,” pauž Sergejs Kostjučenko, Samsung Electronics Baltics sadzīves elektronikas biznesa direktors Baltijā.

“Esam ļoti apmierināti ar ilggadējo sadarbību ar Samsung. Šī sadarbība tika aizsākta pirms vairākiem gadiem, kad Samsung nodrošināja lidostas pamatdarbībai svarīgos lidojumu saraksta (FIDS) monitorus. Tagad, izveidojot Samsung atpūtas zonu, mūsu sadarbība ir sasniegusi jaunu līmeni, nodrošinot lidostas pasažieriem iespēju vēl vairāk izbaudītu laiku pirms lidojuma, tādejādi veicinot lidostas “Rīga” kopējo komforta un pakalpojumu līmeni,” uzsver lidostas “Rīga” valdes loceklis Artūrs Saveļjevs.

Autors: Lidosta Riga

10.11.2018.

 

1 KOMENTĀRS

  1. Tiekat LIDOSTĀ AR DARBU,un DARBINIEKIEM GALĀ !
    Un NETAISAT MISEŅU KONKURSUS UZ DARBINIEKIEM BET DODAT IESPĒJU CILVĒKIEM STRĀDĀT ŅEMAT PIEMĒRU NO ĀRZEMĒM?!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.