7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

No katras dalības maksas NuKo.lv Sieviešu rallija organizatori ziedos jaunām meitenēm no sociāli neaizsargātajām grupām

 

NuKo.lv Sieviešu rallija organizatori uzsākuši sadarbību ar labdarības organizāciju “Palīdzēsim.lv”, ziedojot vienu eiro no katras komandas dalības maksas ar mērķi izglītot jaunas meitenes no sociāli mazaizsargātajām grupām.

Katra komanda ar savu dalību “NuKo.lv Sieviešu rallijā 2019” sniegs atbalstu jaunietēm un jaunajām māmiņām no sociāli mazaizsargātajām grupām, nodrošinot izglītības programmu, kuras ietvaros tiks mācītas tādas lietas kā sociālās un komunikācijas prasmes, drošas dzimumattiecības, veselīgs un sportisks dzīves veids, psihologa vai cita nepieciešamā speciālista konsultācijas, stilista un vizāžista konsultācijas, radošās nodarbības, savu talantu apzināšanās un izkopšanas nodarbības  un daudzas citas prasmes, par kurām meitenes ikdienā pat nenojauš. Papildus spēles komandas pasākuma dienā tiks aicinātas ziedot sievišķīgus niekus, kas iepriecinās jaunās meitenes. Šobrīd „Palīdzēsim.lv” redzes lokā ir aptuveni 50 jaunas meitenes, kurām dažādu iemeslu dēļ nav iespēju rast atbildes uz jaunām sievietēm aktuāliem jautājumiem, kā arī ne vienmēr viņu informācijas avoti ir kompetenti.

Piedalīties šajā akcijā vari, piesakoties “NuKo.lv Sieviešu rallijam”, kurš 2019. gada 9. martā pulcēs radošākās un piedzīvojumu kārākās daiļā dzimuma pārstāves aizrautīgā autobraukšanas piedzīvojumā, kas ieguvis pavisam jaunu veidolu. Dāmas sagaida pilnīgi jauns rallijs, kurš atšķirsies no iepriekšējiem. Komandām nebūs konkrētas starta vietas. Spēle notiks elektroniskā veidā – noteiktā laikā mobilajā lietotnē tiks atklāta Rīgas un tās apkārtnes karte, kurā būs atzīmētas spēles uzdevumu vietas, un komandas varēs sākt piedzīvojumu no sev izdevīgākās vietas, taktiski plānojot maršrutu tā, lai, iekļaujoties spēles laikā, iegūtu pēc iespējas vairāk punktu. Vakara noslēgumā dāmas tiks gaidītas uz oficiālo rallija apbalvošanas ceremoniju modes un izklaides centrā “Riga Plaza”, kur tiks godinātas un apbalvotas veiklākās, atjautīgākās, košākās un oriģinālākās. Vienā komandā oficiāli reģistrēt var līdz četrām daiļā dzimuma pārstāvēm, bet pasākuma dienā automašīnā drīkstēs atrasties tik dāmas, cik to ļauj sēdvietu skaits, kas norādīts transportlīdzekļa reģistrācijas apliecībā.

Lai iedrošinātu dāmas nebaidīties no rallija jaunā formāta, aptuveni mēnesi pirms pasākuma būs iespēja piedalīties simboliskā izmēģinājuma braucienā, kurā reģistrētās komandas  varēs iepazīties un aprast ar jauno aplikāciju, kā arī noskaidrot sev interesējošos jautājumus par to.

Sieviešu rallija ģenerālsponsors interneta lielveikals “NuKo.lv”, pasākumu atbalsta modes un izklaides centrs “Riga Plaza”, produktu līnija “Perfectil” un “Cosmopolitan DIVA”, informē “Radio Tev” un interneta portāli inbox.lv un dieviete.lv

Reģistrēties un uzzināt jaunāko informāciju par “NuKo.lv Sieviešu rallijs 2019” iespējams

www.nukosieviesurallijs.com

Autors: Notikumu Aģentūra

18.11.2018.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.